Doorgaan naar hoofdcontent

parkeerkosten op de factuur- aftrekken terwijl je de auto nit op de balans hebt staan

parkeerkosten op de factuur- aftrekken terwijl je de auto nit op de balans hebt staan
Goedemiddag de beste van de beste, Kan iemand mijn vraag beantwoorden? Het geeft betrekking tot mijn man. Hij moet nu via zijn opdrachtgeevr (mijn man is zoals ik zzp) parking kosten op factuur zetten. Die wordt natuurlijk betaald. Samen met zijn diensten. Maar hij betaalt ze uit eigen geld. Ik denk dat ik het in zijjn administratie niet als kosten kan aangeven omdat hij de auto niet op de balans heeft staan. Maar betekent dit niet verkeerde beeld van zijn winst? Kan iemand mij helpen ermee? Dat is bestveel geld als het zo hele jaar zal gaan.
 
Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.