Doorgaan naar hoofdcontent

Hulp nodig bij ondernemingsplan.

Hulp nodig bij ondernemingsplan.
Concreet het volgende: Ik ben bezig met het opbouwen van een collectief mbt detachering laadpaalmonteuren met de volgende belangrijke punten. Uitbetaling zal via commissie plaatsvinden (Stel: een klus levert 400 euro aan WINST op, dan wil ik dit als volgt verdelen: 200 euro voor mij als opdrachtgever (leads verzamelen, marketing, voeren van adviesgesprekken, etc.) en 200 euro voor de monteur waar ik de volledige installatie aan overlaat. Ik zal mij bezig houden met het verzamelen van leads, het voeren van adviesgesprekken en de marketing. De monteur zal de volledige installatie voorzien voor de klanten Nu de volgende vragen: Hoe zorg ik ervoor dat de monteurs niet zelf ervandoor gaan met de winst (stel er wordt contant betaald) Is het wellicht handig om dit contractueel vast te leggen EN, ik wil graag zo VEEL mogelijk kritiek of feedback op dit plan. MET vriendelijke groet, Sam Borst.
 
Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.