Doorgaan naar hoofdcontent

Eenmanszaak betalingen vanaf privé rekening

Eenmanszaak betalingen vanaf privé rekening
Goedemorgen iedereen, Voor mijn eenmanszaak heb ik een aparte zakelijke rekening, maar er zijn best wel een aantal (online) aankopen/abonnementen die ik met mijn privé creditcard betaal. Dit vanwege de diverse voordelen op de kaart . Ik vind het zonde om hier nog een extra kaart voor te nemen die op mijn zakelijk rekening staat. De facturen maak ik hetzelfde aan als andere facturen, alleen de betaling doe ik dan naar mijn privé rekening. Ik vermeld wel bij de factuur dat deze privé betaald is met creditcard. Volgens mij is dit toch gewoon toegestaan of zijn er nog zaken waar ik wel rekening mee moet houden?
 
Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.