Doorgaan naar hoofdcontent

BV opstarten voor een idee dat misschien niet aanslaat?

BV opstarten voor een idee dat misschien niet aanslaat?
Dag Ik heb een nieuw platform ontwikkeld wat ik binnenkort wil lanceren. Het is een idee dat ik een tijd geleden had en nu heb uitgewerkt. Momenteel ben ik klanten aan het verzamelen die zich daarop willen aansluiten. Maar ik zit met het volgend probleem: Ik weet niet zeker of het idee wel gaat aanslaan. In principe zou ik voor het platform een BV moeten oprichten, maar het lijkt me een beetje gek deze administratie te doen en deze kosten te betalen voor een idee dat misschien niet aanslaat. Ik zou het platform eigenlijk eerst een paar maanden willen laten runnen voordat ik er echt een BV van maak. Hoe ga je om met deze situatie? Want je moet wel facturen sturen naar je klanten. Momenteel heb ik wel al een BTW-nummer als eenmanszaak, kan ik voorlopig op dat factureren en als het aanslaat voor mijn platform een aparte BV oprichten?
 
Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.