Doorgaan naar hoofdcontent

Andere factuurnummer gebruiken, mag dat?

Andere factuurnummer gebruiken, mag dat?
Ik heb een bepaald ritme in mijn factuurnummers die ik gebruik voor mijn facturen die ik verstuur naar mijn opdrachtgever voor mijn geleverde werkzaamheden. Met dat ritme bedoel ik dus bijvoorbeeld 202301 als in januari, 202312 december en daarna ga ik weer naar 202401. Dit zijn mijn enigste facturen die elke maand voorkomen als zzp'er zijnde. Nou is mijn vraag of ik mag afwijken van dit ritme voor een verkoop die een keer is voorgekomen en misschien pas weer over 1,5-2 jaar voor zal komen? Mag ik dan bijvoorbeeld 2023001 op die factuur zetten of 2023004 omdat de verkoop in april is gedaan?
 
Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.