Doorgaan naar hoofdcontent

Webwinkel fees (Stripe) verwerken in boekhoudprogramma (e-boekhouden)

Webwinkel fees (Stripe) verwerken in boekhoudprogramma (e-boekhouden)
Hi, Ik heb een Shopify webwinkel en wanneer er een bestelling geplaatst wordt, waarbij Shopify Payments wordt gebruikt (Stripe), dan krijg ik daar een uitbetaling van op de rekening. Nu zijn bij die uitbetalingen de fees al afgehaald, maar dit maakt het mij lastig om te verwerken in e-boekhouden. Voorbeeld: Order: 69.95 Fees: 0.29 Payout: 69.66 Omdat mijn bankrekening staat gekoppeld met e-boekhouden, leest deze uiteraard alleen 69.66 en wordt deze weggeboekt incl btw. Maar eigenlijk moet dat 69.95 incl btw zijn. De fees boek ik dan, net als bij PayPal, aan het einde van het boekjaar weg. Hoe kan ik dit goed verwerken in de boekhouding, zonder alle payouts handmatig bij langs te lopen? Wie helpt me op verder :)
 
Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.