Doorgaan naar hoofdcontent

Uitvoerder zonder papieren

Uitvoerder zonder papieren
Goedenavond, Ik word gevraagd door een bouwbedrijf om in de hoedanigheid van uitvoerder (Zzper ) een project te coördineren, echter heb ik geen uitvoerders papieren. Kennis van bouwen en leiderschap is mij niet geheel onbekend, maar ik weet dat ik ook een hoop moet leren wbt zo efficiënt mogelijk kunnen coördineren. Ik begrijp in de wandelgang dat dit best vaak gebeurt, dat timmermannen zonder uitvoerders papieren toch worden aangesteld als Uitvoerder. Nu is mijn vraag: Hoe staat het met mijn aansprakelijkheid aangezien ik wel beslissingsbevoegdheid heb? ik hoor graag jullie mening/ervaring. Met vriendelijke groet, JLukassen
 
Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.