Doorgaan naar hoofdcontent

Informatie uit VIES komt niet overeen met bedrijfsnaam

Informatie uit VIES komt niet overeen met bedrijfsnaam
Goedemiddag iedereen, Normaal als ik een inkoop in de EU doe geef ik mijn BTW nummer door en kan de BTW verlegd worden. Nu heb ik echter een bedrijf wat dit weigert omdat bij de VAT-checker niet mijn bedrijfsnaam staat, maar mijn eigen naam. Ik heb een verklaring van hoedanigheid waar wel mijn bedrijfsnaam in staat, maar hier kunnen ze niets mee. Weet iemand hoe dit normaal gesproken is? Is het altijd zo dat je bij het controleren van het BTW-nummer je de privé naam krijg i.p.v. de bedrijfsnaam of heeft de belastingdienst bij mij een foutje gemaakt? https://www.iban.com/vat-checker
 
Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.