Doorgaan naar hoofdcontent

IB aangifte - Voorraad 'Wijziging in voorraaden gereed product en onderhanden werk'?

IB aangifte - Voorraad 'Wijziging in voorraaden gereed product en onderhanden werk'?
Goedemiddag, Ik heb een aantal dagen geleden een vraag gesteld over het bijhouden van mijn voorraad als kunstenaar. Aangezien ik geen hobbymatige maar een professionele kunstenaar ben was het advies om als voorraad enkel inkoop van doeken, verf en frames als voorraad bij te houden. Mijn voorraadwijziging is dit jaar -€3.500 ten opzichte van de begin voorraad. Nu ben ik IB aangifte aan het doen en vraag ik me af of ik deze voorraadwijziging in moet vullen in Winst-en-verliesrekening > Opbrengsten > Wijziging in voorraaden gereed product en onderhanden werk? Als beschrijving staat er 'Vul in: de positieve of negatieve waardeverandering van de voorraden gereed product en onderhanden werk.' Echter bestaat mijn voorraad niet uit 'gereed product' maar slechts uit grondstoffen.
 
Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.