Doorgaan naar hoofdcontent

Bijtelling e-bike verwerken in aangifte loonheffingen

Bijtelling e-bike verwerken in aangifte loonheffingen
Beste, Het is mij niet helemaal duidelijk hoe/of ik de (in mijn geval) 32 euro bijtelling van mijn e-bike in de maandelijkse aangifte loonheffingen dien te verwerken. Op het tabblad 'Loonbestanddelen en uitkeringen' zeg ik JA op de vraag 'Maakt de werknemer gebruik van vervoer vanwege de werkgever?' en NEE op de vraag 'Heeft de werknemer een auto van de zaak?'. Vervolgens komen er geen extra invoervelden bij. Dien ik nu niets aan te geven als ik de 32 euro ten laste laat komen van de WKR (vanuitgaande dat het voldoende is)? Of dien ik de 32 euro op het tabblad Loon in te vullen bij 'Waarde van loon dat u niet in geld hebt uitgekeerd'? Alvast dank!
 
Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.