Doorgaan naar hoofdcontent

Advies gezocht van review expert

Advies gezocht van review expert
Dag allen, Ik ben per 1 april gestart met mijn eigen kantoor. Tot 1 april werkte ik als eenling en of eenkoppige op vestiging Zwolle. Na mijn opzegging en vertrek is kantoor Zwolle opgeheven. De reviews die aan mij, en voor mij persoonlijk geschreven zijn heb ik veilig gesteld en bewaard. Met schriftelijke toestemming van de schrijvers : ex-klanten, heb ik ze geplaatst op oa mijn website. Ex-werkgever dreigt nu met juridische stappen omdat ik ze volgens hem niet mag gebruiken om dat "van hem" zijn. Ik had geen concurrentie of relatiebeding overigens. Wat is de waarheid in deze? De beoordelingen gaan specifiek over mij, dat is echt "aangeklikt" en duidelijk zichtbaar. Naam of bedrijfsnaam ex werkgever is niet te zien of genoemd. Gevalletje blaffende honden bijten niet, of moet ik buigen en meelaveren.
 
Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.