Doorgaan naar hoofdcontent

Warmtepomp zakelijk subsidie en hoe in de boekhouding

Warmtepomp zakelijk subsidie en hoe in de boekhouding
Hallo Higer level mensen! Voor ons kantoor zit ik te denken om een warmtepomp aan te gaan schaffen. Nu las ik op de website van RVO dat je als bedrijf ook een subsidie kan aanvragen voor de aanschaf van een warmtepomp. Alleen moet dit vooraf gedaan worden aan de koop ipv na de koop. Nu vroeg ik me alleen af, stel ik krijg een offerte voor het leveren en plaatsen van een warmtepomp. Dan vraag ik daar de subsidie op aan, zodra ik die heb kan ik de offerte definitief maken. Vervolgens krijg ik van de installateur een factuur van ze bijv 5000 euro. Hoe verwerk ik dit dan in de boekhouding?
 
Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.