Doorgaan naar hoofdcontent

Problemen met KOR en kopen in het buitenland

Problemen met KOR en kopen in het buitenland
Goede avond, Inmiddels bijna 3 jaar de KOR regeling en achteraf had ik dit niet moeten doen omdat ik veel meer inkoop dan verwacht. Echter in het begin advies gevraagd aan een adviseur mbt aankopen in het buitenland en zou gewoon EXCL. BTW kunnen inkopen met deze regeling. Verder hoefde ik niks te doen. Nu heb ik verder dit niet uitgezocht en hier op vertrouwd. Nu heb ik over 2021 een naheffing van BTW gekregen van de belastingdienst voor 5000 euro inkoop > 1100 euro naheffing icl boete. Dit ga ik uiteraard netjes betalen want had het beter moeten uitzoeken, erg dom, maar wel een leer voor de toekomst. Nu wil ik dit voor 2022 gaan voorkomen, echter weet ik nu dus niet wat ik moet doen. Moet ik nu bij mijn aangifte hier iets over zeggen of voor de aangifte een verzoek tot BTW betalen over jaar 2022 doen? Ik wil problemen voorkomen en dit netjes oplossen. iemand enig idee? Alvast dank
 
Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.