Doorgaan naar hoofdcontent

Vervallen handelsnaam in KvK handelsregister kan verwarring veroorzaken

Vervallen handelsnaam in KvK handelsregister kan verwarring veroorzaken
Ik heb in het verleden mijn bedrijfsnaam een keer veranderd omdat ik iets anders ben gaan doen en die naam niet meer voldeed. Als ik in het handelsregister van de KvK zoek op mijn bedrijfsnaam dan wordt ook die vervallen handelsnaam weergegeven. Ik vind dat vervelend omdat het verwarring kan veroorzaken. Ik dacht eens ergens gehoord te hebben dat je die vervallen handelsnaam kunt laten verwijderen door een verzoek in te dienen bij de KvK. Ik heb contact opgenomen met de KvK en daar zeggen ze dat het helaas niet verwijderd kan worden omdat deze informatie wettelijk gezien getoond moet blijven. Is het dan echt zo dat ik niet van die vervallen handelsnaam af kan komen?
 
Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.