Doorgaan naar hoofdcontent

Geregistreerd partnerschap en huur aanbouw

Geregistreerd partnerschap en huur aanbouw
Ik kan niet zo snel mijn onderstaande casus terugvinden in de topics dus wellicht stel ik deze nogmaals. Casus: - ik huur al geruime tijd een aanbouw van een vriend (koopwoning met aanbouw) en daar is een kapsalon van gemaakt. - ik ben zzp'r en betaal maandelijks huur. (geen btw) - vriend is inmiddels (geruime tijd later) een zeer goede vriend geworden - per datum xx-xx-xxx is er een geregistreerd partnerschap aangegaan zonder verdere specifieke afspraken conform wetgeving 2018 is dus alles voor de datum partnerschap voor beide zelf en vanaf de dag partnerschap aangegane verplichtingen/schulden/aankopen samen. Kan de partner nu nog steeds aan mij de huur in rekening brengen die ik zakelijk als kosten in de administratie opneem? Ik hoor graag.
 
Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.