Doorgaan naar hoofdcontent

Sterke commerciële prestaties voor Proximus

EMERCE
Sterke commerciële prestaties voor Proximus
De onderliggende omzet van de Proximus Groep steeg het afgelopen kwartaal met 7,8 procent op jaarbasis. Het derde kwartaal leverde volgens het Belgische telecombedrijf aanhoudend sterke commerciële prestaties op. De nettowinst steeg 8,1 procent naar 126 miljoen euro.
Lees verder

Twitter direct van de beurs gehaald
Het aandeel Twitter wordt vrijdag direct van de New York Stock Exchange gehaald. Donderdag sloot het aandeel nog op 53,86 dollar.
Lees verder

Itsme nu ook beschikbaar voor jongeren vanaf 16 jaar
De populaire Belgische identiteitsapp Itsme kan voortaan ook gebruikt worden door jongeren vanaf 16 jaar. Tot voor was de minimale leeftijd 18 jaar.
Lees verder

Tweakers stopt met Tweakblogs
Tweakers stopt met zijn blogsysteem Tweakblogs. De weblogs werden december 2007 gelanceerd, maar de activiteit begon al in 2014 flink terug te lopen. De laatste tijd wordt Tweakblogs nauwelijks meer gebruikt of bezocht.
Lees verder

Samenwerking UT en Acer bij esports
Acer en Stichting Esports Lounge Twente kondigen een samenwerkingsverband aan met de Predator Esports Lounge. De lounge faciliteert de duizenden Twente-studenten om esports op topniveau te bedrijven. De lounge werd op 15 oktober feestelijk geopend tijdens de Open Dagen van de UT Twente.
Lees verder

Ruim 31.000 huishoudens in Capelle aan den IJssel voorzien van glasvezel
In Capelle aan den IJssel krijgen ruim 31.000 huishoudens toegang glasvezel van T-Mobile Nederland en Open Dutch Fiber. Naar verwachting kunnen de eerste huishoudens in het eerste kwartaal 2023 gebruikmaken van internet via glasvezel met up- en downloadsnelheden tot 1 Gigabit per seconde (Gbps).
Lees verder

Tinder lanceert eerste in-app campagne in Nederland om het bewustzijn rond het belang van veiligheid te vergroten
Tinder lanceert de eerste in-app campagne in Nederland om het bewustzijn rond het belang van veiligheid en het rapporteren daarvan te vergroten.
Lees verder

Musk laat personeel Twitter in onzekerheid
Werknemers van Twitter hebben nog niets gehoord van hun nieuwe eigenaar Elon Musk. Die stelde zich vrijdag na de overname nog niet voor. Het personeel verkeert in onzekerheid omdat Musk heeft laten doorschemeren dat hij de organisatie wil afslanken.
Lees verder

Infographic: de juiste TikTok-marketing
TikTok heeft een nieuwe gids gepubliceerd om meer inzicht te geven in een effectieve merkstrategie met het platform. Niet onbelangrijk, want de app bereikt naar schatting 1,5 miljard gebruikers en die brengen steeds meer tijd door op de app. Dus hoe maak je het beste gebruik van het platform voor marketingdoeleinden? Deze infographic vertelt daar meer over.
Lees verder