Doorgaan naar hoofdcontent

SKO: On demand knabbelt tijd van live tv af

EMERCE
SKO: On demand knabbelt tijd van live tv af
De verschuiving van live naar on demand televisie suddert door, zo laten de weekcijfers van Stichting Kijkonderzoek (SKO) zien.
Lees verder

Patrick de Zeeuw (Startupbootcamp) overleden
Patrick de Zeeuw, mede-oprichter van Startupbootcamp en Innoleaps Group, is zaterdag op 54-jarige leeftijd overleden. Dat melden zijn partners Ruud Hendriks en Alceo Rapagna.
Lees verder

Van Dam verlaat NPO voor media-initiatief Datakluis
Martijn van Dam stopt per 1 november als bestuurder bij de NPO. Hij krijgt de leiding over een nieuw media-initiatief, Datakluis, een initiatief voor burgers om hun persoonlijke digitale data op te slaan.
Lees verder

AMS-IX haalt nieuw internetrecord van 11 Tbit per seconde
AMS-IX (Amsterdam Internet Exchange) heeft gisteravond een nieuw internetrecord gevestigd. Rond 8 uur werd een piekverkeer van meer dan 11 Terabit per seconde bereikt.
Lees verder

Spanje start antitrustonderzoek naar Booking.com
De Spaanse concurrentiewaakhond heeft een onderzoek ingesteld naar mogelijk concurrentiebeperkend gedrag van de Nederlandse online reisbureaugigant Booking.com. Dit na aantal klachten die zijn ingediend door de Spaanse vereniging van hotelmanagers en de regionale hotelvereniging van Madrid.
Lees verder

'Black Friday in Amerika vroeg van start'
Amerikaanse retailers zijn vroeger dan voorheen met de kortingsacties begonnen die het einde van het jaar markeren.
Lees verder

Forse groei voor Publicis
Mediagroep Publicis heeft in het derde kwartaal naar eigen zeggen 23 procent groei gerealiseerd omdat bedrijven zich in toenemende mate richten op first-party datamanagement, digitale media en bedrijfstransformatie. Cijfers zijn niet bekend gemaakt. De belangrijkste markten waren volgens de bureaagroep de VS en Europa.
Lees verder

Cloudgaming belangrijke volgende stap voor Chromebooks
De aankondiging dat Google samen met fabrikanten Chromebooks lanceert die zijn afgestemd op cloudgaming is een belangrijke stap voor dit type hardware. Chromebooks hebben de naam goed genoeg te zijn voor alledaagse taken, maar niet voor gaming.
Lees verder

Vakbond FNV sluit nieuwe acties bij PostNL niet uit
PostNL heeft vorige week een loonbod neergelegd dat volgens vakbond FNV tragisch laag is. Zo laag, dat FNV geen tegenbod heeft neergelegd. De vakbond verwacht van PostNL een serieus loonbod, zodat er reden is om verder te praten.
Lees verder