Doorgaan naar hoofdcontent

SAP kan Rusland nog niet verlaten wegens verplichtingen

EMERCE
SAP kan Rusland nog niet verlaten wegens verplichtingen
SAP lukt het vermoedelijk niet om Rusland voor het einde van het jaar te verlaten, omdat de Duitse softwaregroep geen koper voor de Russische eenheid heeft gevonden, vertellen vijf bronnen aan Reuters.
Lees verder

Chrome draait volgend jaar niet meer op Windows 7
Google Chrome draait vanaf versie 110 die 7 februari verschijnt niet langer op Windows 7 en 8.1. Gebruikers moeten overstappen naar Windows 10.
Lees verder

DHL het meest geïmiteerde merk bij phishingpogingen
LinkedIn was het meest geïmiteerde merk wat betreft phishing pogingen in zowel het eerste als het tweede kwartaal van 2022, maar in het derde kwartaal neemt bezorger DHL die plaats in. Microsoft staat op de tweede plaats (16 procent). Dat blijkt uit onderzoek van Check Point.
Lees verder

Meubelwebwinkel Made.com 'tijdelijk dicht'
De Britse meubelwebshop Made.com is tijdelijk niet beschikbaar vanwege financiële problemen. Een koper voor het noodlijdende bedrijf is niet gevonden.
Lees verder

Dalende advertentiemarkt zorgt voor omzetverlies Meta
Meta, moederbedrijf van Facebook, presenteerde nabeurs een beter dan verwachte kwartaalomzet, al daalde deze voor de tweede keer op rij van 29,01 miljard naar 27,71 miljard dollar.
Lees verder

Flinke winstdaling voor Samsung
Samsung rapporteerde donderdag een winstdaling van 31 procent in het derde kwartaal en zegt dat de geopolitieke onzekerheden de vraag naar zijn producten waarschijnlijk tot begin 2023 zullen temperen.
Lees verder

Aantal scale-ups keldert verder
Het aantal snelgroeiende bedrijven in Nederland is afgelopen jaar gedaald, voor het tweede jaar op rij. Belangrijke boosdoeners zijn een tekort aan personeel en kritische investeerders. Dat blijkt uit de laatste cijfers van het ScaleUp Dashboard 2022 van Erasmus Centre for Entrepreneurship en Rotterdam School of Management, Erasmus Universiteit.
Lees verder

DuoLingo brengt rekenapp uit
DuoLingo, de app waarmee je een taal kunt leren, heeft zijn eerder aangekondigde rekenapp uitgebracht voor iPhone en iPad. Volgens het bedrijf geeft Duolingo Math rekeben op elementair niveau, waardoor kinderen een sterkere (reken)basis krijgen.
Lees verder

Uber begint eigen advertentiebedrijf
Uber heeft officieel een eigen advertentietak gelanceerd om 'consumenten te betrekken bij merken' door ze videoadvertenties te tonen tijdens taxiritten.
Lees verder