Doorgaan naar hoofdcontent

Russische VK terug in App Store

EMERCE
Russische VK terug in App Store
De Russische apps VKontakte en Mail.ru kunnen weer in Apples App Store worden gedownload. Ze waren verwijderd vanwege Britse sancties.
Lees verder

Apple geeft software vrij voor iPhones, Macs, iPads en Apple TV
Apple heeft vanavond eindelijk de nieuwste software vrijgegeven voor iPhones, Macs, iPads, Apple Watch en Apple TV, waaronder iOS 16, iPadOS 16 en macOS Ventura.
Lees verder

Start-up 270 Degrees brengt revolutie in productfotografie
Een spin-off van digital agency The Valley maakt '3D-fotografie' toegankelijk voor de zakelijke massa. 270 Degrees visualiseert producten in 3D voor het web en mobiel.
Lees verder

Vanaf vandaag meer advertenties in App Store
Apple gebruikers krijgen vanaf vandaag op twee vaste plekken binnen de App Store meer advertenties te zien.
Lees verder

Directeur Tirez van Bpost zet tijdelijk stap opzij
Directeur Dirk Tirez van Bpost zet in afwachting van de resultaten van een onderzoek tijdelijk een stap opzij. Bij het Belgische bedrijf loopt momenteel een intern onderzoek naar mogelijke wanpraktijken met betrekking tot de vergunning voor de distributie van kranten in Belgiƫ.
Lees verder

Mediahuis neemt het Ierse autoplatform Carzone.ie over
Mediahuis neemt de Ierse autowebsite Carzone over, het belangrijkste premium platform voor het kopen en verkopen van nieuwe en tweedehands auto's in Ierland.
Lees verder

Triple en code d'azur gaan samen voor 'wereldwijde slagkracht'
De bureaus Triple en code d'azur bundelen de krachten en bouwen samen aan een internationale bureaugroep om klanten nog beter te kunnen bedienen. Met ruim 450 specialisten wil men zich gaan toeleggen op projecten op het snijvlak van merk, creativiteit, technologie en data.
Lees verder

Groot deel Salvadoranen heeft niks met Bitcoin
Het Bitcoin-project van El Salvador, waarbij de digitale munt als wettig betaalmiddel kan worden gebruikt in het land van president Nayib Bukele, blijkt onder de bevolking geen succes.
Lees verder

'Consumenten gaan minder geld aan de feestdagen besteden'
Consumenten geven dit jaar minder tot geen geld uit aan sinterklaas- en kerstcadeaus. Voor de cadeaus die nog wel worden gekocht, gaan met name Nederlanders nog actiever op zoek naar korting dan voorheen, zegt technologie- en dataplatform Channel Factory.
Lees verder