Doorgaan naar hoofdcontent

Omzet CM.com naar 69 miljoen (+18%)

EMERCE
Omzet CM.com naar 69 miljoen (+18%)
De kwartaalomzet van CM.com stijgt tot 69 miljoen euro en steeds meer, nu bijna de helft, daarvan is jaarlijks terugkerend. De Brabanders zien economische aarzeling in de markt.
Lees verder

Rolmodellenverbod gokreclames wordt goed nageleefd
Het verbod op het opvoeren van bekende Nederlanders in gokreclames wordt goed nageleefd. Dat blijkt uit onderzoek van de Kansspelautoriteit (Ksa).
Lees verder

Minister Van Gennip ondertekent Europese brief over aanpak schijnzelfstandigheid bij platformwerk
Minister Van Gennip heeft namens Nederland – samen met zeven andere lidstaten – een brief ondertekend om aan te dringen op Europese regels om schijnzelfstandigheid bij platformwerk tegen te gaan.
Lees verder

Kaartje2go wordt Send a Smile in Duitsland
Kaartje2go gaat onder een nieuwe naam de Duitse markt betreden. Voortaan heet de kaartenwebshop daar Send a Smile. Ook de website is overgegaan op Sendasmile.de.
Lees verder

Sendcloud voegt sms-alerts toe aan orders webwinkels
Webwinkels kunnen binnenkort naast e-mails ook sms'jes gaan sturen met updates over de verzendstatus van een order.
Lees verder

Meta moet van Britten nu toch echt Giphy verkopen
De Britse concurrentiewaakhond heeft Meta (Facebook) opnieuw opgedragen om het GIF-platform Giphy te verkopen. En deze keer is het definitief.
Lees verder

Vivo pauzeert toetreding Nederlandse markt
Vivo lijkt zich, kort na de introductie afgelopen zomer, alweer terug te trekken uit de Nederlandse markt. Officieel heet het dat de toetreding tot de Nederlandse markt is 'gepauzeerd´ als gevolg van de economische onzekerheid.
Lees verder

Belgische Amazon van start gegaan
Amazon is vandaag zijn Belgische website gestart. Gelijk worden 180 miljoen producten aangeboden, waaronder elektronica, computers, outdoors spullen, sportuitrusting, speelgoed, doe-het-zelf, mode en meer.
Lees verder

Apple kondigt nieuwe 11-inch en 12,9-inch iPad Pro aan, evenals nieuwe Apple TV
Zoals verwacht heeft Apple nieuwe versies van de iPad Pro aangekondigd. Qua ontwerp is er niets veranderd opzichte van het vorige model in spacegrijs en zilver. De twee formaten zijn ook ongewijzigd gebleven: 12,9- en 11-inch.
Lees verder