Doorgaan naar hoofdcontent

Netflix draait verlies van klanten terug

EMERCE
Netflix draait verlies van klanten terug
Netflix heeft het verlies van klanten weten teug te draaien. Van juli tot september trok het online platform wereldwijd 2,4 miljoen nieuwe abonnees aan, meer dan het dubbele van de 1,07 miljoen waarop analisten hadden gerekend.
Lees verder

Minder geld naar Nederlandse techbedrijven
Voor het tweede kwartaal achter elkaar halen Nederlandse techbedrijven minder venture capital op dan de achterliggende periode.
Lees verder

Nieuw opleidingsinstituut Iris Academy gelanceerd
Een groep van twaalf professionals uit de media- en marketingwereld slaat de handen ineen en begint een nieuw opleidingsinstituut, Iris Academy.
Lees verder

Winst voor Just Eat Takeaway in derde kwartaal
Just Eat Takeaway heeft eerder dan verwacht een positieve aangepaste EBITDA geboekt in het derde kwartaal. Dat meldt de maaltijdbezorger in een voorlopig verslag.
Lees verder

Nieuwe vlogcamera van Sony
Sony kondigt de nieuwe ZV-1F vlogcamera aan. De camera weegt slechts 229 gram en is uitgerust met Sony's nieuwste cameratechnologie.
Lees verder

DHL opent in Dordrecht vierde nieuwe nationale sorteercentrum
DHL Parcel heeft dinsdag in Dordrecht zijn vierde nieuwe nationale sorteercentrum voor pakketten in vier jaar tijd geopend. Eerder waren Amsterdam, Zaltbommel en Utrecht aan de beurt.
Lees verder

Audioreclamebestedingen nog nooit zo hoog
Voor het zevende kwartaal op rij laat audioreclame een groei zien. In het derde kwartaal van 2022 was de audio-omzet nog nooit zo hoog, 43,7 miljoen euro. Dit is 2,1 procent meer dan het vorige record van vorig jaar, zo meldt brancheorganisatie Audify.
Lees verder

Picnic gaat nu ook bezorgen in regio Kaatsheuvel
Picnic opent woensdag 26 oktober de deuren van zijn hub in Kaatsheuvel. De elektrische wagentjes van Picnic rijden vanaf dat moment door Kaatsheuvel en de omliggende plaatsen Drunen, Waalwijk, Sprang-Capelle, Geertruidenberg, Dongen, Waspik, 's-Gravenmoer, Raamsdonk, Elshout.
Lees verder

Slimme speakers Amazon eindelijk in Nederland
De bolvormige Echo Dot-speakers van Amazon zijn nu ook in Nederland te koop. De speakers hebben onder meer een betere audiokwaliteit en een nieuwe temperatuursensor.
Lees verder