Doorgaan naar hoofdcontent

Emerce.nl voert lezersaccounts in, ook Premium

EMERCE
Emerce.nl voert lezersaccounts in, ook Premium
Gebruikers van Emerce.nl kunnen vanaf vandaag gratis een lezersaccount aanmaken. Daarnaast voeren we betaalde Premium-abonnementen in met toegang tot extra, hoogwaardige content.
Lees verder

Inloggegevens van 1 miljoen Facebook gebruikers mogelijk gestolen
Meta waarschuwt ongeveer 1 miljoen Facebook-gebruikers dat hun inloggegevens mogelijk zijn gestolen. Dat zou gebeurd zijn via malafide apps uit de App Store van Apple of Play Store van Google.
Lees verder

Apple enig lichtpuntje in dalende pc markt
Apple was de enige groeier op de pc markt in het derde kwartaal. Volgens voorlopige cijfers van IDC hebben nagenoeg alle merken minder pc's geleverd.
Lees verder

Ontslagen bij Spotify Podcast in Amerika
Bij twee van de vier podcaststudio's van Spotify in de VS verdwijnt vijf procent van de banen.
Lees verder

Amazon investeert fors in elektrische bestelwagens
Amazon.com zal de komende vijf jaar meer dan 1 miljard euro investeren in elektrische bestelwagens, vrachtwagens en emissiearme pakkethubs in heel Europa.
Lees verder

AFM legt last onder dwangsom op aan influencer
De Autoriteit Financiële Markten (AFM) heeft op 20 september 2022 een last onder dwangsom opgelegd aan een influencers omdat zij geen gehoor geeft aan informatieverzoeken van de AFM. De AFM wil onderzoeken in hoeverre de influencers de regels heeft overtreden van de Wet op het financieel toezicht (Wft). De dwangsom bedraagt 5.000 euro per dag tot een maximum van 50.000.
Lees verder

DPD verwacht krimpend pakketvolume
DPD Group denkt dat het in Duitsland miljoenen pakketjes zal vervoer in de rest van het jaar als gevolg van de afkoelende economie.
Lees verder

Kabinet presenteert nieuwe cybersecuritystrategie
Minister Yeşilgöz-Zegerius (Justitie en Veiligheid en coördinerend bewindspersoon cybersecurity) heeft, samen met minister Adriaansens (Economische Zaken en Klimaat) en staatssecretaris Van Huffelen (Koninkrijksrelaties en Digitalisering), vandaag de nieuwe Nederlandse cybersecuritystrategie 2022-2028 gepresenteerd, Bij de strategie hoort ook een actieplan met concrete acties om Nederland digitaal veiliger te maken.
Lees verder

Minder callcenters ingeschreven
Het aantal callcenters neemt af. Er is een scherpe daling van het aantal starters zichtbaar in mei 2021. Ook in absolute zin zijn er minder ondernemingen onder de noemer Callcenters ingeschreven, in mei 2021 waren dat er 1.407, nu nog 1.271. Dit blijkt uit het KVK Trendrapport Bedrijfsleven over september 2022.
Lees verder