Doorgaan naar hoofdcontent

Emerce E-Commerce Platforms: geen fysieke winkels Zalando in Nederland

EMERCE
Emerce E-Commerce Platforms: geen fysieke winkels Zalando in Nederland
Zalando gaat geen fysieke winkels openen in Nederland. Dat vertelt Megan Maley van het platform in de videocollectie Emerce E-Commerce Platfotms, die vanaf donderdag 3 november beschikbaar is. De winkels zijn er alleen voor de (Duitse) thuismarkt.
Lees verder

Digitale klant centraal in videocollectie Emerce Financials
Het is de logische volgende stap in digitalisering: decentralisatie. Er gloort een toekomst waarin organisaties, mensen en machines op grote schaal gegevens uitwisselen en samenwerken. Veel is al mogelijk in theorie, maar in de praktijk gaat het niet zo snel met de ontwikkelingen als gehoopt.
Lees verder

Online omzet groeit door hogere prijzen
De online omzet is in september weer gestegen en was zelfs 5,7 procent hoger dan in september 2021. Webwinkels hebben 0,7 procent meer omgezet. Multi-channelers groeide met 12,2 procent.
Lees verder

'Musk maakt haast met massa-ontslag bij Twitter'
Elon Musk lijkt toch haast te willen maken met ontslagen bij Twitter. De miljardair heeft managers gevraagd lijsten op te stellen van medewerkers die ontslagen kunnen worden, zo meldt persbureau Bloomberg.
Lees verder

'Meerderheid B2B-marketeers blijft optimistisch over hun marketingstrategie'
Hoewel ongeveer de helft van de Nederlandse B2B-marketeers aangeeft dat hun budgetten op de een of andere manier zijn beïnvloed door de huidige economische omstandigheden, blijft de meerderheid optimistisch over hun marketingstrategie voor de komende zes maanden. Dit blijkt uit een nieuwe studie van LinkedIn.
Lees verder

Dogecoin veert op door Musk
De waarde van Dogecoin is sterk gestegen sinds Elon Musk aan het roer staat van Twitter. Alleen al zaterdag steef de koers van de cryptomunt met meer dan 70 procent.
Lees verder

TOM maakt doorstart als outdoormerk
TOM maakt een doorstart onder de naam Foris. Het bedrijf gaat zich voortaan alleen nog richten op de verkoop van fietsen, outdoor-, sport, en buitenspeelgoed.
Lees verder

82 procent van wetenschappelijke artikelen Open Access beschikbaar
De Nederlandse universiteiten publiceerden in 2021 82 procent van hun peer reviewed wetenschappelijke publicaties Open Access. Dit is een stijging van negen procentpunt ten opzichte van 2020.
Lees verder

Provincie akkoord met aangepast bestemmingsplan voor datacenter Agriport
Nu de gemeente Hollands Kroon op verzoek van Noord-Holland het bestemmingsplan heeft aangepast, trekt de provincie haar eerdere bezwaar in. Hierdoor wordt de bouw van een nieuw datacenter ten westen van de A7 mogelijk.
Lees verder