Doorgaan naar hoofdcontent

ABN stopt met huishoudboekje Grip

EMERCE
ABN stopt met huishoudboekje Grip
Vanaf eind dit jaar gaat ABN AMRO relevante functies uit de app Grip integreren in de ABN AMRO app. De Grip app zelf verdwijnt per 16 december.
Lees verder

Grote investeringen vooral naar klimaatstartups
In het derde kwartaal van 2022 werd er voor 480 miljoen euro aan durfkapitaal opgehaald door Nederlandse startups en scale-ups, tegenover 1,5 miljard in het derde kwartaal van 2021. Het aantal deals is met 99 iets hoger dit jaar ten opzichte van hetzelfde kwartaal vorig jaar, maar het aantal deals groter dan 100 miljoen, die van vorig jaar een recordjaar maakten, is nu beduidend lager.
Lees verder

Mobiele apps Pocket Casts worden open source
De eigenaar van podcastapp Pocket Casts publiceert de broncode van zijn Android- en iOS-software. Derden kunnen hun eigen apps gaan maken of Pocket Casts zelf helpen verbeteren.
Lees verder

Marktplaats maakt CO2-besparing van tweedehands aankoop inzichtelijk voor gebruiker
Marktplaats maakt het voor gebruikers inzichtelijk hoeveel CO2-uitstoot zij potentieel besparen met de aankoop van een tweedehands artikel op het platform.
Lees verder

Collectieve claim tegen Amazon in VK
Britse consumenten die hebben gewinkeld bij Amazon kunnen een compensatie van 900 miljoen pond verwachten als de rechter de claim van consumentenvoorvechtster Julie Hunter toekent.
Lees verder

Boodschappenbezorger Instacart schort beursgang op
Boodschappenbezorger Instacart schort zijn voorgenomen beursgang vermoedelijk op vanwege de ongunstige marktomstandigheden, meldt Reuters.
Lees verder

Waymo lanceert zelfrijdende taxi's in Los Angeles
Waymo, eigendom van Google-moeder Alphabet, is van plan om een nieuwe dienst met zelfrijdende taxi's te lanceren in Los Angeles. Het is nog onduidelijk wanneer die dienst Waymo One van start gaat.
Lees verder

Jumbo opent in Bergen op Zoom zeventiende thuisbezorglocatie
Jumbo Supermarkten opent vandaag in Bergen op Zoom alweer haar 17e thuisbezorghub. Vanuit deze nieuwe distributielocatie aan de Edisonlaan, zullen online bestelde boodschappen via Jumbo.com en de Jumbo app rechtstreeks bezorgd worden bij klanten in de regio Brabant Zuidwest en het zuiden van Zuid Holland.
Lees verder

Museum voor digitale kunst in Almere gaat dicht
Het Dutch Digital Art Museum Almere (DDAMA) sluit na zes jaar haar deuren.
Lees verder