Doorgaan naar hoofdcontent

5 tips om de klanttevredenheid in winkel te verhogen

De Zaak
5 tips om de klanttevredenheid in winkel te verhogen

Voor het eerst sinds jaren is er weer een groei te zien in het aantal winkels in Nederland. Hoewel de coronacrisis voor veel onzekerheid zorgde binnen deze branche gloort er weer een beetje hoop aan de horizon. Een stijgend aantal winkeliers betekent echter ook meer concurrentie. Daarom is het als eigenaar van een winkel aan … Continued

The post 5 tips om de klanttevredenheid in winkel te verhogen appeared first on De Zaak.

Lees verder

Net je eigen bedrijf gestart? Let op deze beginnersfouten

Daar sta je dan, met je kersverse KvK inschrijving. Laat jouw ondernemers avontuur maar beginnen! Voorkom een valse start door de meest gemaakte beginnersfouten te vermijden en je merknaam te registreren. Want dan loop je meteen voor op je concurrentie. We zetten de beginnersfouten voor je op een rij:

The post Net je eigen bedrijf gestart? Let op deze beginnersfouten appeared first on De Zaak.

Lees verder

Weekoverzicht #42-2022

Elke week geeft de redactie van De Zaak een overzicht van het nieuws van de afgelopen week. We nemen je mee in de meest nieuwswaardige verhalen uit de ondernemerswereld van de afgelopen week!

The post Weekoverzicht #42-2022 appeared first on De Zaak.

Lees verder

Mkb'ers in financiële nood (en wat kun je zelf doen)

In september 2022 zag de Kamer van Koophandel een stijging in het aantal faillissementen. Ook waren er meer mkb-ondernemers die hun bedrijf beëindigden. Deze en andere ontwikkelingen kunnen een indicatie zijn dat veel ondernemers in financiële problemen zitten. Hoe raakt de mkb-ondernemer verzeild in financiële problemen? En wat kunnen ze doen als ze in de schulden raken?

The post Mkb'ers in financiële nood (en wat kun je zelf doen) appeared first on De Zaak.

Lees verder

Hoe begin je veilig en verantwoord met crypto?

Honderden miljoenen mensen ter wereld handelen en beleggen in crypto. De verwachting is dat dit aantal de komende jaren flink gaat stijgen. Volgens sommige financiële experts staan we zelfs aan het begin van het cryptotijdperk. Denk jij dat het de moeite waard is om met cryptocurrency te beginnen? In dit artikel leggen we in 4 stappen uit hoe je dat op een verantwoorde en veilige manier aanpakt.

The post Hoe begin je veilig en verantwoord met crypto? appeared first on De Zaak.

Lees verder

Ambacht als businessmodel

Werken als zelfstandige deden Hedy (50) en Sven (52) los van elkaar al langer. Gedreven door vragen uit hun omgeving maken ze nu samen vlechtwerk van wilgen voor de uitvaartmarkt. 'Tussen ambacht en ondernemen zit een spanningsveld.'

The post Ambacht als businessmodel appeared first on De Zaak.

Lees verder