Doorgaan naar hoofdcontent

Universiteit Twente en ING slaan handen ineen met ‘AI in Finance’

EMERCE
Universiteit Twente en ING slaan handen ineen met 'AI in Finance'
Universiteit Twente enDe Universiteit Twente en de ING Group hebben hun handtekeningen gezet onder een samenwerkingsovereenkomst voor vijf jaar op het vlak van kunstmatige intelligentie en data science in de financiële wereld. ING slaan handen ineen met 'AI in Finance'
Lees verder

Belgische start-up Credix haalt 11,32 miljoen euro op voor wereldwijd kredietplatform met blockchain technologie
De Belgische fintech-start-up Credix haalt in een Series A kapitaalronde 11,32 miljoen euro op. De marktplaats van Credix verbindt beleggers met kredietbedrijven in opkomende landen, waar toegang tot bankleningen nog altijd heel duur en complex is.
Lees verder

Meta zal nieuwe VR-bril op 11 oktober onthullen
Meta gaat zijn nieuwste high-end VR-bril vermoedelijk onthullen op 11 oktober. Het moederbedrijf van Oculus en Facebook organiseert op die […]
Lees verder

'Helft pakketjes wordt te laat geleverd'
Een op de twee online bestellingen bij webwinkels wordt te laat afgeleverd, denken online shoppers die daarnaar gevraagd wordt.
Lees verder

Amazon wil Japanse markt voor geneesmiddelen op recept betreden
Amazon overweegt de markt voor de verkoop van geneesmiddelen op recept in Japan te betreden.
Lees verder

Google Maps met energiezuiniger reisadviezen
Google rolt een update uit van Maps waarin het automobilisten de optie geeft om energiezuiniger routes te kiezen. Meer kilometers, minder benzine.
Lees verder

Next Mini beschikbaar bij alle tv-pakketten van Ziggo
Ziggo stelt zijn Next Mini beschikbaar in alle tv-pakketten. De duurzame, coax-loze mediabox is sinds 19 april beschikbaar voor Ziggo-klanten met TV Start, of als tweede mediabox. Vanaf vandaag is de Next Mini ook beschikbaar voor klanten met TV Complete of TV Max.
Lees verder

Marktplaats voor verhuurde woningen van start
Beleggers kunnen terecht bij een nieuwe marktplaats om te beleggen in vastgoed, meer specifiek in verhuurde woningen. Dwello leverde afgelopen weken reed tien deals op.
Lees verder

Binance stopt met het ondersteunen van USDC, de op een na grootste stablecoin
Binance, de uitgever van 's werelds op twee na grootste stablecoin, gaat drie rivaliserende stablecoins USD Coin (USDC), Pax Dollar (USDP) en True USD (TUSD) op 29 september omzetten naar zijn eigen stablecoin (BUSD) om de liquiditeit voor gebruikers te verbeteren.
Lees verder