Doorgaan naar hoofdcontent

Tulipa Ent Limited nieuwe vergunninghouder online gokken

EMERCE
Tulipa Ent Limited nieuwe vergunninghouder online gokken
De Kansspelautoriteit heeft een vergunning verleend aan Tulipa Ent Limited om via internet kansspelen aan te mogen bieden in het kader van de Wet Kansspelen op afstand (Koa).
Lees verder

Ontslagen bij Twilio
Twilio, het Amerikaanse bedrijf dat API's ontwikkelt voor VoiP en chat, ontslaat 11 procent van zijn personeelsbestand, naar schatting tussen de 800 en 900 mensen.
Lees verder

Wonderbox informeert voortaan duidelijker over partners cadeaukaart na actie ACM
Wonderbox, uitgever van verschillende cadeaukaarten zoals GiftforYou, informeert consumenten voortaan duidelijker over de bedrijven waar zij hun kaart kunnen inleveren. Deze informatie is aangepast nadat de Autoriteit Consument & Markt (ACM) het bedrijf hierop had aangesproken.
Lees verder

About You geeft winstwaarschuwing
De Europees werkende online kledingwinkel About You verwacht minder omzet en winst te realiseren dan eerder verwacht. De reden is het tanende economische sentiment en het gebrek aan uitzicht op herstel daarin.
Lees verder

Safari ondersteunt AVIF-formaat
De deze week verschenen Safari 16 voor iOS ondersteunt eindelijk afbeeldingen in AVIF-formaat.
Lees verder

Webwinkels ontdekken TikTok als reclamevehikel
Webwinkels wenden zich snel en steeds makkelijker tot TikTok met hun reclamebudgetten. In de VS is sprake van een stijging van 60 procent van kwartaal op kwartaal.
Lees verder

Startpagina.nl stapt in kortingscodes
Startpagina.nl snijdt een nieuw domein aan en opent een zusterpagina met alleen actuele, werkende kortingscodes en aanbiedingen.
Lees verder

Russische minister belooft iPhone 14-import
Russische consumenten zullen de nieuwe iPhone 14 in Rusland kunnen kopen, ondanks het vertrek van Apple uit dat land. Dat beloofde minister van Industrie en Handel Denis Manturov aan het door de staat gerunde persbureau RIA Novosti.
Lees verder

Corel heet voortaan Alludo
Corel, bekend van Parallels, CorelDRAW, MindManager en WinZip, heeft een naamsverandering aangekondigd. De nieuwe naam Alludo staat voor all you do, zoals ook terugkomt in de slogan 'empowering all you do'.
Lees verder