Doorgaan naar hoofdcontent

‘NPO Start wordt volwassen speler’

EMERCE
'NPO Start wordt volwassen speler'
De Publieke Omroep bouwt zijn streaming-app NPO Start verder uit tot volwaardig publiek alternatief in de Nederlandse streamingmarkt.
Lees verder

Tracker-app Mingle Sport van start met voetbal
Een 'Strava voor balsporten', de Nederlandse app Mingle Sport, is live en richt zich bij aanvang op voetbalteams.
Lees verder

DHL neemt pakketkluizen Smartmile over
DHL Parcel, met een marktaandeel van 40 procent in de Nederlandse binnenlandse pakketbezorging, neemt de exploitatie van Smartmile's netwerk van pakketautomaten in Nederland over en gaat twaalf maanden experimenteren met de Smartmile-software.
Lees verder

Telegram wil gebruikersnamen als NFT veilen
Telegram-CEO Pavel Durov wil alle gebruikersnamen en links op Telegram veilen als NFTs. Op deze manier zouden gebruikers hun links indien gewenst veilig kunnen verkopen of in elk geval de eigendom van een domein kunnen claimen.
Lees verder

Omzet TPVision in twee jaar verdubbeld
TPVision, merkhouder van Philips, kan terugkijken op twee succesvolle jaren, waarin de omzet zowat is verdubbeld. Voor televisies bedroeg de groei 48 procent alleen al dit jaar. De audioproducten waren goed voor een groei van 20 procent. Dat vertelde topman Kostas Vouzas zojuist op een persconferentie in Berlijn aan de vooravond van de jaarlijkse IFA beurs.
Lees verder

Snap wil 20 procent werknemers ontslaan
Snap is van plan om ongeveer 20 procent van zijn meer dan 6400 werknemers te ontslaan, meldt The Verge.
Lees verder

Bijna 6000 nieuwe Belgische webwinkels in één jaar
In één jaar tijd kwamen er bijna 6000 nieuwe Belgische webwinkels bij, zo blijkt uit de laatste cijfers van sectorvereniging BeCommerce. De 5985 nieuwe webshops vertegenwoordigen een groei van 13 procent.
Lees verder

Duitser houdt hand op de knip
De Duitse consument blijft voorzichtig met zijn euro's en spaart liever dan dat hij grote uitgaven doet. Nederland exporteerde in 2021 voor 133 miljard aan goederen naar Duitsland.
Lees verder

Cashbackplatform Scoupy verkocht aan oprichters DeGiro
Nederlands' grootste cashbackapp Scoupy wisselt van eigenaar. De investeerder en nieuwe eigenaar is Cashback Holding, van DeGiro-oprichters Niels Klok en Jasper Anderluh en Ohpen-oprichter Erik Drijkoningen. Zij nemen het bedrijf over van Effective Media & Marketing (EMM Holding) van ondernemers Geert Luyendijk, Jeroen Lubbers en Valentijn Bras.
Lees verder