Doorgaan naar hoofdcontent

Nieuwe maildienst DuckDuckGo verwijdert e-mailtrackers

EMERCE
Nieuwe maildienst DuckDuckGo verwijdert e-mailtrackers
Alternatieve zoekmachine DuckDuckGo is een open bètatest gestart van een nieuwe gratis dienst die trackers uit e-mails verwijdert.
Lees verder

IFA: grootste OLED tv van TCL
TCL Electronics toont op IFA zijn eerste TCL 98-inch QLED TV. De TCL 98 inch C73 is de nieuwste toevoeging aan de XL Collection die vorig jaar voor de Noord-Amerikaanse markt werd geïntroduceerd.
Lees verder

Exact neemt Duits cloud ERP bedrijf over
Exact neemt weclapp over, een leverancier van cloud ERP (enterprise resource planning) software in de Duitstalige regio. De huidige eigenaar is 3U Holding. Het weclapp management blijft betrokken en zal het bedrijf in de toekomst blijven aansturen.
Lees verder

Apple wil zijn reclamebusiness opschalen
Apple wil zijn reclame-omzet aanzienlijk opschroeven en wil daarom het aantal medewerkers in die tak verdubbelen.
Lees verder

EDAY: 81 miljoen euro voor verdere ontwikkeling Lightyear
De Helmondse autofabrikant Lightyear heeft 81 miljoen euro aan investeringen opgehaald. Onder meer de Brabantse Ontwikkelingsmaatschappij (BOM) en de Limburgse ontwikkelingsmaatschappij LIOF stappen in, naast de provincie Noord-Brabant en Invest-NL. Volgens Lightyear is het geld onder meer bedoeld om de auto verder te ontwikkelen en de massaproductie mogelijk te maken. Het bedrijf spreekt op 6 oktober op EDAY.
Lees verder

IFA: ook NFT kunst op televisies LG
In navolging van Samsung lanceert ook LG een platform voor NFT's, oftewel niet-inwisselbare tokens, op zijn televisies met webOS 5.0 of hoger.
Lees verder

Nieuw initiatief om nieuwsmedia en jongeren elkaar beter te laten bereiken
De eigenaar van het Algemeen Nederlands Persbureau (ANP) Chris Oomen en zijn familie richten de stichting #UseTheNews Nederland op. #UseTheNews heeft als doel om nieuwsmedia en jongeren elkaar beter te laten bereiken en beter te laten begrijpen. Martijn Bennis van het ANP maakte dat zojuist bekend tijdens Cross Media Café – Nieuwsvoorziening in Beeld & Geluid in Hilversum.
Lees verder

Europa opent lobbykantoor tech in San Francisco
De Europese Unie opent een nieuwe vertegenwoordiging in de VS, meer specifiek in San Francisco als bruggenhoofd in de Amerikaanse techindustrie.
Lees verder

Meer uitgevers sluiten aan op Media Futures Market
FD Mediagroep, Audiohuis (NRC), Schiphol Media, Omroep Reclame Nederland en &C Media sluiten aan op het nieuwe, bureauloze advertentieplatform Media Futures Market.
Lees verder