Doorgaan naar hoofdcontent

Luna en Luna Classic crashen na arrestatiebevel Do Kwon

EMERCE
Luna en Luna Classic crashen na arrestatiebevel Do Kwon
Een rechtbank in Seoul heeft arrestatiebevel uitgevaardigd tegen Do Kown, de oprichter van TerraForm Labs. Als gevolg hiervan zijn crypto's TerraClassicUSD (UST) , Terra Classic (LUNC) en de nieuwe Terra (LUNA), hard  onderuit gegaan.
Lees verder

Nieuwe financiering voor podcastplatform Podimo
Het Deense podcastbedrijf Podimo haalt bijna 60 miljoen euro op om internationaal te kunnen te groeien. De Denen zijn sinds kort eigenaar van het Nederlandse Dag en Nacht Media.
Lees verder

Ook pakketkluis bij Leger des Heils
PostNL start met het plaatsen van pakketautomaten bij buurthuiskamers van het Leger des Heils. De samenwerking is een eerste initiatief vanuit het PostNL Bijzondere Momenten Fonds. Het fonds organiseert bijzondere momenten voor mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken.
Lees verder

E-commerce in Belgiƫ groeit in tweede kwartaal van 2022 met 30 procent
De online uitgaven bij Belgische consumenten stegen met 29 procent ten opzichte van een jaar eerder in het tweede kwartaal, zo blijkt uit de BeCommerce Market Monitor, een onderzoek van GfK.
Lees verder

Emerce Fashion: 'Online fashionmarkt groeit 50 procent tot 2025'
De Europese online modemarkt groeit komende jaren met de helft tot 175 miljard euro. Dat verwacht althans Cross-Border Commerce Europe, dat Zalando als grootste platform aanwijst.
Lees verder

Privacyboetes voor Alphabet en Meta in Zuid Korea
Zuid-Korea heeft Alphabet en Meta, de moederbedrijven van resp. Google en Facebook, woensdag voor tientallen miljoenen euro's aan boetes opgelegd. De bedrijven zouden de privacywetten hebben geschonden.
Lees verder

Tekst European Media Freedom Act gelekt
De Europese Commissie sleutelt aan een meer geharmoniseerd mediabeleid binnen de Europese Unie. Dat blijkt uit een gelekt vertrouwelijk voorstel voor een zogeheten European Media Freedom Act (EMFA), waaruit onder meer Villa Media citeert. Voorzitter van de Europese Commissie Ursula von der Leyen zal het definitieve voorstel naar verwachting aanstaande vrijdag 16 september presenteren.
Lees verder

EDAY 2022: Het geheim van de slimme haven
Drones, IoT sensoren, autonome schepen en slimme software, Oscar van Veen, hoofd digitale innovatie bij Havenbedrijf Rotterdam ziet grote verschuivingen in de toekomst. En die zijn hard nodig ook, wil je als haven kunnen meebewegen. Van Veen spreekt 6 oktober op EDAY.
Lees verder

In-app aankopen duurder door privacyregels Apple
De nieuwe privacyregels van Apple hebben in-app aankopen aanzienlijk duurder gemaakt. Dat stelt het bedrijf Apptopia.
Lees verder