Doorgaan naar hoofdcontent

Klarna: ‘We worden een shoppingbestemming’

EMERCE
Klarna: 'We worden een shoppingbestemming'
De app van Klarna breidt binnenkort uit met e-commerce. De Zweden bouwen een bestemming om te shoppen, betalen en financiën te beheren. "Het moet een shoppingbestemming worden met een complete featureset. Daartoe zullen we binnenkort als eerste de overgenomen diensten van Pricerunner integreren en die gefaseerd internationaal uitrollen."
Lees verder

Tweede Amazon Prime Day in oktober, ook Nederland doet mee
Amazon organiseert een tweede Prime Day op 11 en 12 oktober exclusief voor Prime-leden. Met de nieuwe Prime Early Access Sale, die zondagavond werd aangekondigd, wil Amazon het feestseizoen aftrappen. Het koopjesfestijn staat ook gepland voor Nederland.
Lees verder

Frankrijk verplicht bezorgkosten voor online boekbestellingen
Frankrijk werkt aan een nieuwe vergoeding voor online boekbestellingen in een poging om oude fysieke boekwinkels te beschermen. Onder nieuwe plannen zal Frankrijk 3 euro verzendkosten verplichten voor online boekbestellingen onder de 35 euro.
Lees verder

Elon Musk activeert Starlink voor Iran
SpaceX CEO Elon Musk wil zijn satellietinternetdienst Starlink activeren om Iraniërs van onafhankelijke informatie te voorzien.
Lees verder

Online meubelwinkel Made.com staat te koop
Een derde van de medewerkers van online meubelwinkel Made.com krijgt zijn congé. Het bedrijf moet kosten besparen en zoekt nieuw geld en een nieuwe eigenaar.
Lees verder

Twitch gaat goksites weren
Gamingkanaal Twitch weigert vanaf oktober gokstreams op het platform, in elk geval als het gaat om aanbod zonder licentie in de VS en andere regio's.
Lees verder

'Whoppah richting 25 miljoen euro omzet'
De online marktplaats voor designmeubels Whoppah verwacht komende maanden de drempel van 25 miljoen euro omzet te realiseren.
Lees verder

'Inclusiviteit e-commerce ver te zoeken'
Webshops zijn slecht ingericht op bezoekers met een lichamelijke beperking, zoals slechtzienden. Tweederde van hen verlaat het winkelmandje uiteindelijk omdat shoppen te lastig is.
Lees verder

DHL neemt meerderheidsbelang in Monta
DHL Supply Chain heeft een meerderheidsbelang verworven in de Nederlandse specialist in fulfillment Monta.
Lees verder