woensdag 7 september 2022

IFA: tabletstandaard van Siemens

EMERCE
IFA: tabletstandaard van Siemens
Keukenspecialist Siemens heeft op de IFA in Berlijn een speciale standaard voor een tablet gedemonstreerd.
Lees verder

DEPT breidt uit naar Australië met Two Bulls
Two Bulls, een digitale productstudio gevestigd in Australië, heeft zich aangesloten bij DEPT. Met klanten als Verizon, Hasbro en MailChimp brengt Two Bulls naar eigen zeggen innovatieve engineering, creativiteit en doordacht design samen.
Lees verder

Wibra zamelt met app plastic verpakkingen in voor recycling
Wibra is in zijn winkels gestart met het inzamelen van plastic consumentenverpakkingen voor recycling. Klanten worden aangemoedigd om lege plastic verpakkingen die ze bij Wibra hebben gekocht terug te brengen, maar ook de verpakkingen die uit andere winkels komen. Voor elke teruggebrachte verpakking krijgt de klant kortingspunten in de zogeheten Impackt-app.
Lees verder

iPhone 14 geruchten: nieuwe notch, betere camera's, satellietcommunicatie
Er wordt druk gespeculeerd over de iPhone 14 die Apple topman Tim Cook vanavond zal presenteren. Er gaan geruchten over satellietcommunicatie en een always on-scherm. Toch blijft ook veel hetzelfde: het nieuwe model zal het nog zonder USB-C moeten stellen.
Lees verder

Google onthult Pixel 7 en Pixel Watch op 6 oktober
Google gaat de Pixel 7 en de Pixel Watch op 6 oktober onthullen tijdens een livestream.
Lees verder

Hillenaar Outdoor opent nieuwe locatie in Rotterdam
Opnieuw uitbreiding bij Out-of-home organisatie Hillenaar Outdoor, dit keer aan de A15 in Rotterdam. Langs deze locatie komen bijna 800.000 passanten per week voorbij.
Lees verder

Nominaties Dutch Game Awards 2022 bekend
Dé award show voor Nederlandse game ontwikkelaars vindt plaats tijdens Dutch Media Week in Beeld & Geluid op 6 oktober in combinatie met de Dutch Game Day. Vandaag maakt de organisatie haar nominaties bekend voor de negen categorieën en vier special  awards
Lees verder

Makers NFT game failliet na miljoeneninvestering
Het Nederlandse gamebedrijf DreamFuel Games van jeugdvrienden Marc Bruinsma en Sander Dijkens is failliet, luttele weken nadat een investering van 3,6 miljoen euro was aangekondigd.
Lees verder

IFA: LG televisies krijgen cloudgaming
LG gaat zijn nieuwere televisies uitrusten met cloudgamingdiensten. De toestellen krijgen een Gaming Shelf, waarin uiteenlopende gamingdiensten worden gebundeld.
Lees verder