Doorgaan naar hoofdcontent

IFA: de foto’s

EMERCE
IFA: de foto's
De organisatie moest het zelf toegeven: IFA 2022 is kleiner dan voorheen. Veel Aziatische bedrijven kampen nog met de beperkingen van COVID en veel westerse bedrijven hebben naar eigen zeggen meer tijd nodig om weer aan grote beurzen deel te nemen. Lees het als herorientatie, want grote fabrikanten organiseren steeds vaker hun eigen evenementen.
Lees verder

DDMA: Marketeers ontkennen impact verdwijnen cookiedata
De helft van de datagedreven marketeers neemt komend jaar geen stappen om zich voor te bereiden op een wereld zonder third-party cookies. Dat brengt de nieuwe de DDMA Barometer 2022 naar voren.
Lees verder

IFA: Samsung onthult volgende OLED gaming monitor
Samsung voegt de Odyssey OLED G8 (modelnaam G85SB) toe aan zijn Odyssey-lijn. De Odyssey OLED G8 is de eerste OLED-gaming monitor van Samsung. Het toestel is ultradun en heeft een schermformaat van 34 inch waarop volgens het bedrijf briljante helderheid van OLED wordt gecombineerd met Quantum Dot-technologie. ​
Lees verder

Facebooks kopie van Nextdoor geflopt
Een jaar na de lancering trekt Facebook de stekker uit Neighborhoods, de kloon van buurtapp Nextdoor.
Lees verder

Nieuwe campagne om jongeren te wijzen op risico's van crypto's
Met de nieuwe campagne Slim in Crypto wil het ministerie van Financiën jongeren informeren over de risico's van crypto's. Met korte video's op YouTube, Snapchat en Twitch worden jongeren gewezen op valkuilen en te mooie verwachtingen.
Lees verder

IFA: Nieuwe samenwerking Signify en Samsung
Signify gaat voor Philips Hue samenwerken met Samsung. De slimme verlichting van Philips Hue zal later dit jaar samenwerken met SmartThings van Samsung, zodat je makkelijk de muziek op je Samsung-smartphone kunt synchroniseren met je lampen.
Lees verder

Blendle berust in vertrek titels DPG Media
Blendle staakt zijn pogingen om de titels van DPG Media via rechter in zijn kiosk beschikbaar te houden.
Lees verder

Last onder dwangsom voor illegale online kansspelaanbieder L.C.S Limited
De Kansspelautoriteit (Ksa) legt het bedrijf L.C.S Limited een last onder dwangsom op wegens het illegaal aanbieden van online kansspelen. Als L.C.S Limited hiermee niet stopt, moet het bedrijf een dwangsom betalen van 55.000 euro per week of gedeelte van de week. De dwangsom kan oplopen tot een maximum van bijna 165.000 euro.
Lees verder

Ierland legt Instagram een recordboete op van 405 miljoen euro
De Ierse toezichthouder voor gegevensbescherming legt Instagram een recordboete op van 405 miljoen euro vanwege de verwerking van gegevens van kinderen.
Lees verder