Doorgaan naar hoofdcontent

Elektronicabeurs IFA laat corona achter zich, maar is flink afgeslankt

EMERCE
Elektronicabeurs IFA laat corona achter zich, maar is flink afgeslankt
De grote elektronicabeurs IFA gaat morgen weer van start in Berlijn. Vorig jaar werd de beurs vanwege corona afgelast en in 2020 vond er een uitgeklede versie plaats die niet bijster enthousiast werd ontvangen. Voor 2022 zijn echter alle beperkingen opgeheven.
Lees verder

Minder banen gezocht voor de metaverse
De vacatures voor banen in de metaverse zijn met 81 procent gedaald tussen april en juni, ontdekte werkplekonderzoeker Revelio. Dat valt samen met een bredere terugval in de technische sector, al lijken metaversebanen nu als eerste te worden geschrapt.
Lees verder

IFA: LG lanceert volledig buigbare televisie
De vraag is of je er echt wat aan hebt, maar LG heeft op IFA in Berlijn zijn eerste buigbare OLED tv geïntroduceerd, de LG Flex. Het gaat om een toestel met een beelddiagonaal van 42 inch waarvan de kromming zowel via een knop als handmatig kan worden ingesteld.
Lees verder

Ook Logitech weg uit Rusland
In navolging van Dell en Ericsson, heeft ook Logitech aangekondigd dat het zijn activiteiten in Rusland zal stopzetten.
Lees verder

HEMA test mobiele, ambulante kassa's
Klanten van de HEMA hoeven niet meer per se naar de balie om hun aankopen bij de kassa te betalen. De winkelketen experimenteert met ambulante kassa's: software op Android-telefoons van personeel dat door de winkel loopt.
Lees verder

Omzet Klarna: +24%, richting miljard euro
Betaalprovider Klarna zag de omzet in het eerste halfjaar van 2022 met 24 procent tot 950 miljoen euro. Onder de streep rapporteert het echter een verlies van 580 miljoen euro, als gevolg van de investeringen in Amerika en integratie van overnames.
Lees verder

Meta zoekt nieuwe inkomstenbronnen
Meta stelt een speciaal team aan dat op zoek moet naar nieuwe manieren om geld te verdienen met Facebook, Instagram en Whatsapp.
Lees verder

IFA: JBL lanceert nieuwe generatie hoofdtelefoons
JBL introduceert geavanceerde koptelefoons met de nieuwste functies: de JBL Tour PRO 2 True Wireless oordopjes en de JBL Tour ONE M2.
Lees verder

Microsoft sluit berichtendienst Kaizala
Microsoft zet een punt achter zijn berichtendienst Kaizala voor eerstelijnswerkers. De Teams-software van het bedrijf biedt de meeste functies van Kaizala en meer.
Lees verder