Doorgaan naar hoofdcontent

Een auto voor jouw werknemer? Dit komt er bij kijken

De Zaak
Een auto voor jouw werknemer? Dit komt er bij kijken

Een auto van de zaak is voor veel werknemers een gewilde secundaire arbeidsvoorwaarde. Maar voor werkgevers kan het een kostenpost zijn met extra administratieve plichten. Zo valt het fiscale voordeel van de auto die je ter beschikking stelt onder de loonheffing en de premieheffing werknemersverzekeringen. Wat dat voor jou betekent als werkgever? Dat leggen we uit in dit artikel.

The post Een auto voor jouw werknemer? Dit komt er bij kijken appeared first on De Zaak.

Lees verder

Online zakelijke adressen aankopen? Dit is waar je op moet letten.

Het adressenbestand dat je inzet voor je direct marketingcampagne, marktonderzoek of acquisitie, bepaalt voor een groot deel het succes dat je gaat behalen. De grootste uitdaging is om een adressenbestand te creƫren van de meest kansrijke prospects. Het selecteren van een interessante doelgroep en het bestellen van je adressenbestand kan eenvoudig via een webshop voor zakelijke adressen. De tarieven zijn gunstig en met behulp van de onderstaande tips, kom je tot een goed bestand met zakelijke adressen en gegevens waarmee je de best mogelijke resultaten behaalt.

The post Online zakelijke adressen aankopen? Dit is waar je op moet letten. appeared first on De Zaak.

Lees verder

Datakwaliteit en succes gaan hand in hand

Om een marketingcampagne, marktonderzoek of je acquisitie te doen slagen, dient de data die je inzet actueel en volledig te zijn. Veel marketing- en salesmanagers zijn onzeker over de betrouwbaarheid van de data die in de organisatie aanwezig is omdat zij niet weten hoe zij de kwaliteit precies kunnen bepalen. Goed om te weten dat zowel een kwaliteitscheck op een zakelijk adressenbestand alsook het updaten en verrijken ervan gemakkelijk online uit te voeren zijn. Doe de kwaliteitscheck kosteloos en bepaal aan de hand van de resultaten of alle gegevens die jij nodig hebt, in je databestand aanwezig en actueel zijn.

The post Datakwaliteit en succes gaan hand in hand appeared first on De Zaak.

Lees verder

Het snelste en goedkoopste zakelijk internet abonnement?

Als ondernemer streef je naar een zo hoog mogelijke winst. En die behaal je niet alleen door veel geld binnen te halen, maar ook door zoveel mogelijk op de kosten te besparen. Hoog tijd om daarom eens in te zoomen op het zakelijk internet abonnement, want de kans is groot dat je daar nog wel wat voordeel kunt behalen. Zo sleep je mogelijk zelfs een sneller abonnement voor een lager maandbedrag in de wacht.

The post Het snelste en goedkoopste zakelijk internet abonnement? appeared first on De Zaak.

Lees verder

Marketing: uitbesteden of toch zelf doen?

Online marketing is de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden voor bedrijven. Bedrijven willen online vindbaar zijn en het liefst in de top vijf staan met relevante zoekwoorden. Om dit te kunnen bereiken zal je moeten investeren in online marketing. Maar wat is dan verstandiger; uitbesteden of het zelf doen? Wij vertellen je er meer over en zetten de voor- en nadelen voor je op een rij. 

The post Marketing: uitbesteden of toch zelf doen? appeared first on De Zaak.

Lees verder

Drie creatieve manieren om je personeel aan het einde van het jaar te bedanken

Als werkgever wil je je medewerkers vaak wat geven aan het einde van het jaar. Gewoon, om ze te bedanken voor alle inzet die zij het afgelopen jaar weer hebben getoond en de resultaten die jullie samen hebben behaald. Alleen sta je immers nergens. Vrijwel niets is zo belangrijk als goed personeel, je kunt nog zulke goede systemen en producten hebben maar je personeel moet er uiteindelijk (het meest) mee werken. Maar wat zijn nou leuke dingen om je medewerkers mee te belonen aan het einde van het jaar? Hierbij drie opties die wat creatiever zijn dan 'gewoon' geld wat waarschijnlijk bij de medewerker op de grote hoop beland.

The post Drie creatieve manieren om je personeel aan het einde van het jaar te bedanken appeared first on De Zaak.

Lees verder