Doorgaan naar hoofdcontent

Alles over loonheffing bijzonder tarief 2022

De Zaak
Alles over loonheffing bijzonder tarief 2022

Voor veel mensen is loonheffing een doolhof aan wetten, afkortingen en uitzonderingen. Wat je wel weet als werkgever: je moet belastingen en premies inhouden. Voor bijzondere uitkeringen en eenmalige beloningen geldt een aangepast tarief. Dit noemen we 'loonheffing bijzonder tarief'. Maar wat is het precies? En hoe kom je achter het juiste percentage? We helpen je op weg in de wereld van bijzondere beloningen.

The post Alles over loonheffing bijzonder tarief 2022 appeared first on De Zaak.

Lees verder

Stel je zakelijke PC geheel naar wens samen

Niet iedere PC is geschikt voor zakelijk gebruik. Je werkt vaak met zware en bijzondere software, waar een zware rekenkracht voor nodig is. Om te voorkomen dat de PC om de haverklap vastloopt of niet doet wat je vraagt, kun je de zakelijke PC zelf samenstellen. Je stemt de computer geheel af op jouw werkzaamheden. Met als gevolg? Veel meer efficiëntie.

The post Stel je zakelijke PC geheel naar wens samen appeared first on De Zaak.

Lees verder

Kassasystemen voor rinkelend succes

Voor ondernemers is het betaalsysteem een essentieel onderdeel in de bedrijfsvoering. Overal waar de klant zijn euro's aan uitgeeft is er een uitruil van geld voor producten of diensten aanwezig. Om die uitruil zo efficiënt mogelijk te laten verlopen is een betaalsysteem niet meer weg te denken.

The post Kassasystemen voor rinkelend succes appeared first on De Zaak.

Lees verder

Rittenregistratie: kies voor efficiëntie en gemak

Een kleine black box die automatisch alle ritten en kilometers registreert. Krijg een real-time inzicht in jouw voertuigen, de gereden kilometers en de productiviteit. Het bespaart u een hoop tijd en voldoet aan alle eisen. Rittenregistratie via een systeem kan jou een hoop werk schelen. Graag vertellen we je meer waarom je hiervoor zou moeten kiezen, hoe het werkt en wat de voordelen zijn.

The post Rittenregistratie: kies voor efficiëntie en gemak appeared first on De Zaak.

Lees verder

Voedselverspilling voorkomen in de horecabranche

Horecaondernemers opgelet. In de opslagstellingen, koelingen en diepvrieskisten wordt dagelijks voor miljoenen euro's voedsel opgeslagen in Nederland. Tijdens de mise-en-place is het vacumeren van producten niet alleen handig om later voedsel te kunnen garen, het is ook een hygiënische manier om voedselproducten te bewaren.
Producten die goed gevacumeerd opgeslagen worden gaan doorgaan tien keer langer mee met behoud van versheid. Zo heeft u als ondernemer minder derving van verse producten en kunnen uw gasten langer genieten van de producten die u ze voorschotelt.

The post Voedselverspilling voorkomen in de horecabranche appeared first on De Zaak.

Lees verder

"Ik geef mensen met een arbeidsbeperking graag een kans"

Tonio de Beer is oprichter en eigenaar van Iron Man Wasserij & Stomerij in Bussum. Zijn team bestaat uit 8 medewerkers, onder wie een jonge vrouw met een arbeidsbeperking. 'Als iemand zo graag wil werken, dan komt het goed.'

The post "Ik geef mensen met een arbeidsbeperking graag een kans" appeared first on De Zaak.

Lees verder