zaterdag 27 augustus 2022

Zoekgigant Baidu onthult zijn eerste quantumcomputer

EMERCE
Zoekgigant Baidu onthult zijn eerste quantumcomputer
De Chinese zoekmachinegigant Baidu onthulde donderdag zijn eerste quantumcomputer en wil die zelfs ter beschikking stellen aan externe gebruikers.
Lees verder

Leverancier bitcoinautomaten naar de beurs
Bitcoin Depot, naar verluidt de grootste aanbieder van Bitcoin geldautomaten, gaat volgend jaar naar de beurs.
Lees verder

T-Mobile koppelt met SpaceX voor 100% bereik
SpaceX gaat samenwerken met T-Mobile in Amerika om 100 procent bereik te garanderen, dus ook in de meest afgelegen gebieden. Het ruimtevaartbedrijf zoekt wereldwijd telecompartners.
Lees verder

Twitter integreert podcasts
Twitter wordt een podcastspeler nu het naast live audio ook vooraf opgenomen audioprogramma's integreert in zijn app.
Lees verder

Yandex verkoopt mediatak
Technologiebedrijf Yandex verkoopt zijn nieuwsaggregator en startpagina aan rivaal Vkontakte (VK), een groot Russisch bedrijf voor sociale media.
Lees verder

'Geen bod Amazon op Electronic Arts'
Het is onwaarschijnlijk dat Amazon een bod zal uitbrengen op game-ontwikkelaar Electronic Arts. Er circuleren al een paar weken geruchten […]
Lees verder

Voorarrest verdachte Tornado Cash met 90 dagen verlengd
De gearresteerde ontwikkelaar Alexey Pertsev van de cryptowisselaar Tornado Cash blijft 90 dagen langer vastzitten. Dat heeft de raadkamer van […]
Lees verder

Coolblue opent tweede winkel in Duitsland
Nog geen jaar na de eerste zaak in Düsseldorf opent Coolblue tweede zijn eerste winkel in Duitsland, in het centrum van Essen.
Lees verder

Infographic: De beste tijden om op sociale media te posten
Deze tips van CoSchedule van de beste tijden om te posten op sociale media-apps, op basis van inzichten uit meer dan 37 miljoen berichten, en van meer dan 30.000 organisaties, verdienen nuance. Per doelgroep kunnen de ideale tijden anders liggen. In het onderzoek is gekeken naar wanneer organisaties de meeste betrokkenheid zien bij hun berichten (aan de hand van likes, opmerkingen en gedeeld berichten).
Lees verder