Doorgaan naar hoofdcontent

TikTok start met verkoop versproducten

EMERCE
TikTok start met verkoop versproducten
TikTok verkoopt voor het eerst vers voedsel in het VK, onder meer in samenwerking met Pasta Evangelists, een leverancier van maaltijdboxen.
Lees verder

Franse appontwikkelaars slepen Apple voor de rechter
Franse appontwikkelaars slepen Apple voor de rechter omdat zij het oneens zijn met de commissie die zij moeten betalen voor het gebruik van de App Store.
Lees verder

Brutoboekingen Uber naar recordhoogte
Er werden fors meer ritten geboekt bij Uber, resulterend in een groei van 120 procent van de eigen omzet tot 3,5 miljard dollar. Ook Uber Eats bracht het afgelopen kwartaal 37 procent meer op. De brutoboekingen bereikten zelfs een recordhoogte.
Lees verder

Solide kwartaal voor Airbnb
Airbnb sloot een recordkwartaal af, waarin de omzet met 58 procent toenam tot 2,1 miljard dollar. Daarnaast rapporteerde het bedrijf een nettowinst van 379 miljoen, een stijging ten opzichte van een verlies van 68 miljoen in hetzelfde kwartaal van het vorige boekjaar, toen de vraag naar accomodaties nog niet op het oude niveau was.
Lees verder

PayPal: hogere omzet, verlies door investeringen
Betaalbedrijf PayPal merkt vooralsnog weinig van de economische neergang. De eigen omzet steeg met 9 procent naar 6,8 miljard dollar over het afgelopen kwartaal, waarin het in totaal 339 miljard dollar verwerkte.
Lees verder

Kwart personeel weg bij beleggingsapp Robinhood
De Amerikaanse beleggingsapp Robinhood ontslaat bijna een kwart van zijn personeel na een omzetdaling van 44 procent. Onder invloed van de slechte aandelen= en cryptomarkt werd er minder gehandeld.
Lees verder

Youseum lanceert Pop-Up-concept in Oberhausen
Vandaag viert het Instagrammuseum Youseum de opening van een nieuw concept in het Westfield CentrO in Oberhausen, Duitsland. Na verschillende locaties in Nederland en Zweden, wordt Oberhausen de vierde Europese locatie van Youseum.
Lees verder

Just Eat overweegt nog steeds verkoop van Grubhub
Just Eat Takesway wil nog steeds, samen met zijn adviseurs, de gedeeltelijke of volledige verkoop van Grubhub onderzoeken. Dat maakte het bedrijf vandaag bekend bij de presentatie van de halfjaarcijfers.
Lees verder

Digital Marketing bureau LeadLogic neemt meerderheidsbelang in marketing tool PushBird
Het Ermelosche digitale marketing bureau LeadLogic heeft per 1 augustus 2022 een meerderheidsbelang genomen in PushBird uit Den Bosch. PushBird is een marketing tool om notificaties te versturen naar websitebezoekers.
Lees verder