Doorgaan naar hoofdcontent

Samsung lanceert vierde generatie opvouwbare smartphones

EMERCE
Samsung lanceert vierde generatie opvouwbare smartphones
Samsung introduceerde vandaag zijn alweer vierde generatie opvouwbare smartphones: de Galaxy Z Flip4 en de Galaxy Z Fold4. Het blijft een nichemarkt die niettemin groeit: volgens Samsung zijn er vorig jaar 10 miljoen exemplaren verscheept.
Lees verder

FNV: Goed dat Deliveroo vertrekt
De FNV vindt het positief dat Deliveroo vertrekt uit Nederland. De vakbond denkt dat ook de rechtszaken die de vakbond tegen Deliveroo heeft aangespannen en gewonnen, een grote rol spelen in de beslissing te vertrekken. Deliveroo had ook voor goed werkgeverschap kunnen kiezen. De FNV vindt dat
Lees verder

De bezorgmarkt op scherp: winner takes most
Bij Thuisbzorgd zal gisteren de vlag zijn uitgehangen nadat Deliveroo zijn (mogelijke) vertrek uit Nederland aankondigde. Het betekent dat alleen Uber Eats als serieuze concurrent op de Nederlandse bezorgmarkt overblijft. Ketens als Albert Heijn en Spar zullen op zoek moeten gaan naar een nieuwe bezorgpartner en zullen mogelijk bij Uber of Thuisbezorgd moeten aankloppen.
Lees verder

Ontslagen bij sociaal mediabedrijf Hootsuite
Hootsuite, het platform voor het plaatsen van berichten op sociale media, heeft 30 procent van zijn personeel naar huis gestuurd.
Lees verder

CBS: zeker 6000 webwinkels opgeheven
In het eerste halfjaar van 2022 zijn vooral meer webwinkels opgeheven, vergeleken met dezelfde periode vorig jaar. In totaal legden 6 785 webwinkels de werkzaamheden neer.
Lees verder

PLUS start samenwerking met Thuisbezorgd.nl
Supermarkt PLUS en Thuisbezorgd.nl starten een samenwerking met het bezorgen van dagelijkse boodschappen. Het gaat om een proef van een half jaar bij vijf PLUS supermarkten.
Lees verder

Spotify gaat rechtstreeks concertkaarten verkopen
Spotify gaat voortaan rechtstreeks concertkaartjes verkopen aan gebruikers, dus buiten Ticketmaster en Eventbrite om.
Lees verder

'Apple kieskeuriger met overnames'
Apple geeft steeds minder geld uit aan acquisities. In fiscaal 2000 ging het nog om 1,5 miljard dollar, dalend tot slechts 33 miljoen in 2021 en 169 miljoen in de eerste negen maanden van het fiscale jaar 2022.
Lees verder

Disney Plus wordt duurder in VS
Disney heeft prijsverhogingen aangekondigd voor zijn streamingproducten in de VS. Woensdag bevestigde Disney tevens zijn plannen advertenties toe te voegen om de kosten te beperken.
Lees verder