Doorgaan naar hoofdcontent

Nokia: verkoopverbod Oppo kan makkelijk worden opgeheven

EMERCE
Nokia: verkoopverbod Oppo kan makkelijk worden opgeheven
Nokia zegt dat de Chinese smartphonefabrikant Oppo (tevens eigenaar van OnePlus) het verkoopverbod in Duitsland kan omzeilen door zijn licenties tegen 'eerlijke voorwaarden' te verlengen.
Lees verder

Amazon maakt tv-show met deurbelvideo's Ring
De deurbel als centraal thema van een dagelijks tv-programma, of eigenlijk: de scenes die zich voor de voordeur afspelen. Amazon maakt het via dochter MGM Television.
Lees verder

Bpost wil distributeur Aldipress overnemen
Bpost wil het Nederlandse Aldipress overnemen. De bedrijven hebben op 12 augustus 2022 de Autoriteit Consument en Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.
Lees verder

Helft top-podcasts niet van radiozenders
De helft van de meestbeluisterde podcasts uit Nederland is niet afkomstig van partijen die traditioneel gespecialiseerd zijn in radio.
Lees verder

'Jongeren omarmen massaal social app BeReal'
Snap, maar dan net weer anders. De app BeReal wint snel aan populariteit onder Nederlandse jongeren. Volwassenen hebben dit keer weer geen flauw idee.
Lees verder

'Nederland, pas op met Amerikaanse leveranciers en personeel'
De Amerikaanse overheid mag bedrijfsdata van Europese bedrijven inzien als deze met Amerikaanse leveranciers werken. Dat bevestigt een advocatenkantoor aan het Ministerie van Justitie.
Lees verder

Adyen brengt eerste eigen hardware uit
Adyen brengt twee zelfontworpen betaalterminals uit voor ambulant gebruik. De apparaten zijn een aanvulling op de waaier reeds operationele toestellen.
Lees verder

Noorwegen, Finland en Nieuw-Zeeland meest 'cashloos'
Noorwegen, Finland en Nieuw-Zeeland zijn de drie landen die grote kans maken om compleet 'cashloos' te worden, zo blijkt uit onderzoek van Merchant Machine. Nederland staat op de tiende plaats.
Lees verder

Just Eat Takeaway verkoopt belang iFood
Just Eat Takeaway verkoopt zijn belang in de Braziliaanse maaltijdbezorger iFlood aan grootaandeelhouder Prosus.
Lees verder