Doorgaan naar hoofdcontent

Nederlandse Renate Nyborg alweer weg bij Tinder

EMERCE
Nederlandse Renate Nyborg alweer weg bij Tinder
Renate Nyborg legt haar functie als CEO al na een jaar neer als gevolg van van tegenvallende resultaten. Dat maakte het moederbedrijf Match Group gisteren bekend.
Lees verder

Gorillas weg uit Dortmund en andere steden in Roergebied
Bezorgdienst Gorillas trekt zich niet alleen in Nederland terug uit verschillende steden, maar doet dat ook in het Roergebied. De maaltijdbezorgdienst heeft zich teruggetrokken uit de toch bepaald niet kleine stad Dortmund.
Lees verder

ThinkBook Plus Gen 3: kleine gereedschapskist
Een tweede scherm bij je laptop is handig: je hebt overzicht en kan snel van de ene app naar de andere wisselen. Maar moet dat tweede scherm per se groot en extern zijn?
Lees verder

Online bezorgdienst Manaw alweer failliet
Online super Manaw is minder dan een jaar na de lancering alweer failliet. Dat meldt Thuiswinkl.org.
Lees verder

Vast contract voor alle postbezorgers van PostNL
PostNL biedt al zijn postbezorgers voortaan een vast contract aan. Dit geldt zowel voor bezorgers die al in dienst zijn bij PostNL, als voor nieuwe collega's die aan de slag gaan als postbezorger.
Lees verder

Microsoft lanceert Outlook Lite
Microsoft een lichtgewicht versie van zijn mailprogramma Outlook als Android-app uitgebracht. De app Outlook Lite heeft een downloadgrootte van minder dan 5MB vergeleken met meer dan 80MB voor de reguliere versie.
Lees verder

Edge nadert 11 procent marktaandeel op desktop
Microsofts Edge browser breidt zijn marktaandeel op de desktop steeds verder uit. Vorige maand bereikte de browser volgens StatCounter 10,84 procent marktaandeel, 0,2 punten hoger dan in juni 2022.
Lees verder

Google zet fusie Meet en Duo in gang
Google is begonnen met het samenvoegen van zijn apps Google Duo (videobellen) en Meet (vergaderen) voor iOS en Android. De naam Duo verdwijnt, evenals het bijbehorende logo.
Lees verder

'Apple stelt iPadOS 16 een maand uit'
Apple zou het plan hebben om iPad OS 16 een maand uit te stellen naar oktober. Ook macOS Ventura zou voor later in het najaar staan gepland.
Lees verder