Doorgaan naar hoofdcontent

Koers Pinterest omhoog na nieuws over aandeelhouder Elliott

EMERCE
Koers Pinterest omhoog na nieuws over aandeelhouder Elliott
Het aandeel Pinterest steeg maandag nabeurs flink nadat bekend werd dat de activistische belegger Elliott Investment Management de grootste aandeelhouder is van het Amerikaanse bedrijf.
Lees verder

Grootste Duitse drogist plaatst bestelkluizen in winkels
Afhaalstations voor online bestellingen zijn bij drogisterijen nog lang niet gemeengoed, maar het Duitse dm, een soort Kruidvat, wil daar verandering in brengen. Het maakte maandag bekend dat niet minder dan 700 winkels met deze kluizen worden uitgerust.
Lees verder

Resultaten Activision Blizzard vallen tegen
Gamebedrijf Activision Blizzard heeft in het tweede kwartaal lagere resultaten geboekt, onder meer vanwege tegenvallende inkomsten uit het spel Call of Duty.
Lees verder

Just Eat Takeaway gaat flitsbezorgen in Berlijn
Just Eat Takeaway gaat de concurrentie aan met flitsbezorgers. Het bedrijf opent een eigen dark store in Berlijn, van waaruit snel bestellingen kunnen worden geleverd.
Lees verder

Eerste drone transportvlucht naar het Waddeneiland Texel
Morgen vindt vanuit het METIP Den Helder de eerste vlucht met een drone plaats van het vaste land naar een Waddeneiland. De cargo van deze unieke vlucht zal worden afgegeven bij het NIOZ: Koninklijk Nederlands Instituut voor Onderzoek der Zee.
Lees verder

Test met proefrit in Twitter
Via de iPhone app kunnen gebruikers voortaan een proefrit met Twitter maken zonder eerst een account aan te maken.
Lees verder

050media neemt Butterstreet over
Het Groningse online marketingbedrijf 050media heefthet eCommerce bedrijf Butterstreet overgenomen. 050media neemt alle diensten, klanten en medewerkers van Butterstreet over.
Lees verder

'Nieuwe financiering Gorillas tegen lagere waardering'
De door economische tegenwind geplaagde flitsbezorger Gorillas krijgt naar verluidt een financiering van 250 miljoen dollar, maar de waardering van het bedrijf wordt verlaagd.
Lees verder

Omzetten buitenreclame naar recordhoogte
De bestedingen aan (Digitale) Out Of Home (OOH) reclame zijn in de eerste helft van 2022 uitgekomen op 108 miljoen euro. Nog niet eerder werd de grens van 100 miljoen gepasseerd in de eerste helft van een jaar.
Lees verder