Doorgaan naar hoofdcontent

Instagram blijft kopiëren, nu weer BeReal

EMERCE
Instagram blijft kopiëren, nu weer BeReal
Toen Instagram wilde overschakelen van primair foto's naar dominant in video kwamen gebruikers in opstand. Instagram graast gewoon weer op een ander veldje. Nu is BeReal aan de beurt.
Lees verder

Youvia neemt websiteportfolio Varias over
Youvia, ooit bekend als DTG, neemt het websiteportfolio over Varias. Dat wil zich meer gaan richten op softwareontwikkeling en consultancy.
Lees verder

Mijn.host wint Webhosting Snelheidstest
Provider mijn.host is de winnaar van de WordPress Webhosting Snelheidstest 2022. De onderzoekers tekenen wel aan, dat alle geteste hostingbedrijven een zeer hoge standaard realiseren.
Lees verder

Schrijvende, sprekende computers worden goedkoper
Een nieuwe generatie digitale en creatieve diensten staat op het punt door te breken. De tarieven voor digitale grondstoffen en virtuele programmeurs en designers gaan in rap tempo omlaag.
Lees verder

Sneakers op zonlicht
Het Brunel Solar Team lanceert in samenwerking met sportswear merk Robey een limited edition customized sneaker. Net als de zonneauto van het Delftse studententeam, 'werkt' de sneaker op zonlicht.
Lees verder

TikTok voegt lokale inhoud toe
TikTok heeft momenteel twee verschillende feeds beschikbaar voor gebruikers, een met suggesties en een voor accounts die zij volgen. Daar komt een derde tijdlijn bij met de naam 'In de buurt'.
Lees verder

Beleggers: JET heeft wankele balans weer op orde
De verkoop van het Braziliaanse iFood door Just Eat Takeaway (JET) verbetert de kaspositie van JET aanzienlijk. De afgelopen maanden namen de zorgen over de kaspositie toe onder beleggers, zo constateert beleggersvereniging VEB in een analyse.
Lees verder

fonQ en Reliving starten samenwerking in vintage en tweedehands meubels
Online woonspecialist fonQ lanceert deze maand een samenwerking met online marktplaats Reliving voor vintage en tweedehands meubels. De twee webshops slaan de handen naar eigen zeggen inéén om een 'duurzamer aanbod' neer te zetten.
Lees verder

Stichting stelt De Nachtwacht in 8.000 NFT's beschikbaar
De Nachtwacht van Rembrandt zal binnenkort als NFT beschikbaar zijn, zo hebben de Rembrandt Heritage Foundation en HODL Finance een dezer dagen aangekondigd. De Nachtwacht wordt verdeeld in 8000 stukjes die vervolgens in de vorm van NFT's te koop worden aangeboden.
Lees verder