Doorgaan naar hoofdcontent

FNV belooft PostNL Stormachtig najaar als eisen cao niet worden ingewilligd

EMERCE
FNV belooft PostNL Stormachtig najaar als eisen cao niet worden ingewilligd
In de nieuwe cao van PostNL moeten flinke stappen in de goede richting komen, anders zou het nog wel eens een stormachtig najaar kunnen worden, belooft vakbond FNV.
Lees verder

Omoda voegt 'unieke' kinderkledingcollectie toe
Sinds deze week heeft Omoda ook kleding voor kinderen, van baby tot puber, in de onlineshop. Vorig jaar voegde de Nederlandse retailer al dames- en herenkleding toe aan de collectie.
Lees verder

1 miljoen klanten voor Picnic
Online supermarkt Picnic heeft gisteren zijn één miljoenste klant verwelkomd. Sjamke Verdonk en haar gezin uit Wervershoof in Noord-Holland krijgen vanaf nu vanuit de hub in Hoorn de boodschappen gratis thuisbezorgd.
Lees verder

Met crypto's betalen aan de pomp kan nu in Australië
Het Australische pompstationmerk On The Run accepteert cryptobetalingen in 175 vestigingen door het hele land. Hiervoor wordt samengewerkt met Crypto.com, DataMesh en een in Sydney gevestigde betaalprovider.
Lees verder

Apple kondigt nieuwe iPhones 7 september aan
Apple gaat op 7 september zijn nieuwe iPhones aankondigen. De uitnodigingen voor Amerikaanse journalisten zijn vandaag verzonden.
Lees verder

Resultaten Salesforce onder druk
Relatiebeheerreus Salesforce moest het afgelopen kwartaal genoegen nemen met een fors lagere nettowinst op een hogere omzet. Vandaar de kwartaalverwachtingen voor het volledige boekjaar worden bijgesteld.
Lees verder

Facebook schikt in privacyzaak
Facebook (tegenwoordig Meta) schikt voor 37,5 miljoen dollar in een Amerikaanse rechtszaak omdat het bedrijf zonder toestemming IP-adressen en locatie-informatie van gebruikers heeft verzameld.
Lees verder

Meta lanceert aparte gebruikersprofielen voor zijn metaverse
Meta, voorheen Facebook, lanceert specifieke Meta-accounts en Meta Horizon-profielen voor zijn VR-diensten. Tot voor kort moest worden ingelogd met sociale media-accounts Facebook en Instagram.
Lees verder

Usenet uploader schikt met BREIN voor 10.500 euro
Een man uit Noord Holland die jarenlang actief was onder verscheidene aliassen actief als grootschalig uploader op Usenet heeft met […]
Lees verder