Doorgaan naar hoofdcontent

EDAY 2022: quantum teleporteren, kan dat echt?

EMERCE
EDAY 2022: quantum teleporteren, kan dat echt?
Delftse onderzoekers zijn er onlangs in geslaagd quantum informatie te teleporteren over een rudimentair netwerk in het lab. Deze primeur is een belangrijke stap richting een toekomstig quantum internet. Kian van der Enden schetst op 6 oktober tijdens EDAY een toekomst de maatschappelijke impact van quantumtechnologie.
Lees verder

Originele inhoud hoger in zoekresultaten Google
Google gaat webpagina's die goed geoptimaliseerd zijn voor de zoekresultaten, maar inhoudelijk weinig voorstellen, minder hoog weergeven.
Lees verder

Samsung en Nxt Museum verlengen samenwerking met focus op de nieuwe generatie
Samsung en Nxt Museum verlengen hun samenwerking. Voor wat het noemt een 'ongekende museumbeleving' integreert Nxt nieuwe Samsung-technologie in het hele gebouw.
Lees verder

900 banen weg bij Xiaomi
Het Chinese smartphonebedrijf Xiaomi heeft de afgelopen drie maanden meer dan 900 banen, of bijna 3 procent van zijn personeelsbestand, geschrapt, omdat de inkomsten bleven krimpen door de economische tegenwind.
Lees verder

Verkopen webshop Amac lopen terug
De Nederlandse verkoper van Apple-apparatuur Amac ziet de online omzet over het eerste half jaar van 2022 behoorlijk dalen, van 54 naar 39 miljoen euro.
Lees verder

ChannelEngine investeert 15 miljoen in Toronto
De Nederlandse techleverancier voor e-commerce ChannelEngine investeert vijftien miljoen dollar in de bouw van zijn noord-Amerikaanse hub. Daar komt honderd man te werken.
Lees verder

'Bespaar stroom op digitale buitenreclame'
Het is niet verantwoord om digitale buitenreclame 24x7 voluit te laten draaien in een tijd van energieschaarste. Een gemeenteraadslid in Düsseldorf roept branche en politiek op over het onderwerp na te denken.
Lees verder

Consumentenvertrouwen op laagste stand ooit
Het consumentenvertrouwen bevindt zich op het laatste punt ooit sinds het CBS dit sentiment begon te meten.
Lees verder

Klarna breekt met Puck Amsterdam na zee van klachten
Betaalverwerker Klarna heeft vorig maand gebroken met de webwinkel Puck Amsterdam na een reeks van klachten op internet.
Lees verder