woensdag 10 augustus 2022

easyJet geeft reisadvies via Spotify playlists

EMERCE
easyJet geeft reisadvies via Spotify playlists
easyJet en Spotify gebruiken de muzieksmaak van reizigers om tips te geven over hun volgende vakantiebestemming.
Lees verder

BREIN haalde 349 illegale websites offline
Stichting BREIN heeft afgelopen jaar 349 illegale websites en diensten offline gehaald. Daarnaast trof de auteursrechtenorganisatie 54 schikkingen met mensen die illegaal onder meer muziek, films, series en games hebben verspreid.
Lees verder

Privacygroep nyob dient 226 klachten cookiewalls in
De Oostenrijkse privacygroep nyob dient 226 klachten over cookiewalls in 18 toezichthouders in Europa.
Lees verder

Bestelknop Bol.com aangepast na vonnis kantonrechter
Een consument die nog een rekening had openstaan bij webwinkel bo.com hoeft die van de rechter niet te betalen. De klant zegt dat de bestellingen nooit zijn geleverd.
Lees verder

Crypto-financieringsdienst Nuri in nood, 1 miljard dollar verlies voor Coinbase
De cryptowinter laat zich ook in Duitsland voelen: Fintech Nuri uit Berlijn heeft uitstel van betaling aangevraagd. In de VS rapporteerde handelsbeurs Coinbase dinsdag een verlies over het tweede kwartaal van maar liefst 1 miljard dollar.
Lees verder

Gamingplatform Roblox ziet brutobestedingen dalen
Gamingplatform Roblox, dat zich op kinderen richt, rapporteerde dinsdag nabeurs tegenvallende cijfers over het afgelopen kwartaal. De brutobestedingen bleven steken op 639,9 miljoen dollar versus 644,4 miljoen verwacht.
Lees verder

Rusland blokkeerde 138.000 websites
De Russische autoriteiten hebben minstens 138.000 websites geblokkeerd of verwijderd sinds de invasie van buurland Oekraïne, zo meldt The Moscow Times.
Lees verder

Ahold Delhaize: bol.com later naar de beurs
Ahold is nog steeds van plan om bol.com naar de beurs te brengen, maar vindt de tweede helft van 2022 daarvoor niet langer geschikt vanwege de onrustige marktomstandigheden. Dat zegt het bedrijf in een toelichting op de kwartaalcijfers.
Lees verder

Deliveroo in november weg uit Nederland
Deliveroo overweegt het vertrek uit Nederland. Dat staat in de toelichting op de halfjaarcijfers. Het bedrijf heeft een gering marktaandeel in Nederland, dat voor 1 procent bijdraagt aan de totale handelsomzet. Deliveroo wil al in november stoppen. Daarover zijn onderhandelingen gaande.
Lees verder