Doorgaan naar hoofdcontent

Dille & Kamille breidt uit naar Düsseldorf

EMERCE
Dille & Kamille breidt uit naar Düsseldorf
Winkelketen en online shop Dille & Kamille breidt zijn Duitse aanwezigheid uit met een derde winkel in Düsseldorf. De andere twee vestigingen staan in Keulen en Münster.
Lees verder

Solide resultaten voor pakketvervoerder DHL
Pakketvervoerder DHL zag de groepsomzet stijgen naar 24 miljard euro in het tweede kwartaal van 2022. De EBIT verbeterde tot 2,3 miljard.
Lees verder

RTL Group rapporteert recordomzet en 4,5 miljoen betalende streamingabonnees
RTL ziet het aantal betalende abonnees voor de streamingdiensten van RTL Group in Duitsland en Nederland flink toenemen. In het afgelopen half jaar groeide het aantal gebruikers met 4,5 miljoen. De streamingomzet steeg met 21,5 procent naar 130 miljoen euro.
Lees verder

Europese landen: internetreuzen laten betalen voor infrastructuur
Frankrijk, Italië en Spanje voeren de druk op de Europese Commissie op. Zij willen dat er wetgeving komt die ervoor zorgt dat Big Tech-bedrijven meer gaan betalen aan de telecominfrastructuur.
Lees verder

Getir verbouwt darkstore in Amsterdam tot supermarkt
Flitsbezorger Getir heeft van een gedeelte van de darkstore aan de Eerste Jacob van Campenstraat in De Pijp in Amsterdam ingericht als supermarkt. Op deze manier wil het tegemoet komen aan het bestemmingsplan.
Lees verder

Uniforme HBO Max / Discovery + streamingdienst arriveert volgend jaar
Warner Bros. Discovery gaat de streamingdiensten HBO Max en Discovery+ combineren. Vanaf volgend jaar zomer zal de gefuseerde dienst beschikbaar zijn in de vorm van een betaald en een gratis abonnement met reclame.
Lees verder

Nieuwe Duitse flitsbezorger stort zich op Aziatische markt
Duitsland brengt weer een nieuwe flitsbezorger voort. Gotiger richt zich op Aziatische producten. De oprichters komen van Gorillas.
Lees verder

Instagram integreert NFT's in ruim 100 landen
Instagram rolt NFT ondersteuning uit naar meer dan honderd landen. Gebruikers kunnen verschillende wallets aan hun Instagram koppelen en vervolgens geverifieerde NFTs tentoonstellen op Instagram.
Lees verder

Amazon koopt iRobot
Amazon neemt iRobot over 1,7 miljard dollar. Het thuisroboticabedrijf, vooral bekend van zijn robotstofzuigers, werd in 1990 opgericht medewerkers van het MIT Artificial Intelligence Lab in Boston.
Lees verder