Doorgaan naar hoofdcontent

Aldi publiceert digitale folder via QR code

EMERCE
Aldi publiceert digitale folder via QR code
Aldi gaat in Belgie zijn digitale folder toegankelijker maken, mt behulp van een QR-code op melkverpakkingen.
Lees verder

Van Huffelen wil volgend jaar identificatie app
Het kabinet is voorstander van een open source wallet-app waarmee Nederlanders zich kunnen identificeren. Dat laat staatssecretaris Van Huffelen van Digitalisering in een brief aan de Tweede Kamer weten.
Lees verder

Oracle waakt over gegevens TikTok
Oracle waakt voortaan over de algoritmen en gebruikersdata van Amerikaanse TikTok-gebruikers. Daarmee gaat een belangrijke wens van de Amerikanen in vervulling, die bang zijn dat China die gegevens misbruikt. TikTok heeft een Chinees moederbedrijf ByteDance.
Lees verder

Gorillas weg uit Zwitserland en Denemarken
Bezorgdienst Gorillas slankt verder af. De voorgenomen uitbreiding naar Zwitserland is van de baan. Het kantoor aldaar is gesloten en het bijbehorende Gorillas Technologies Switzerland GmbH ontbonden.
Lees verder

Open Universiteit start eerste master Gegevensbescherming en privacyrecht
Per 1 september 2022 gaat bij de Open Universiteit de nieuwe master Gegevensbescherming en privacyrecht van start. Het is de eerste volledige academische master over gegevensbescherming en privacyrecht in de Nederlandse rechtspraktijk.
Lees verder

Snap stopt alweer met cameradrone
Snap stopt alweer met de productie van de Pixy, een miniatuurdrone met een geïntegreerde camera. Reden is dat na de tegenvallende kwartaalcijfers Snap andere prioriteiten heeft. Ook de werving van personeel wordt opgeschort.
Lees verder

Infographic: De grootste mijlpalen in B2B Social Media
Wist je dat sociale media al sinds het jaar 2003 bestaat? Hoe de zakelijke sector (B2B) daarop inspeelde zie je in de tijdlijn van de infographic van Oktopost. Klik hier voor een grotere versie.
Lees verder

Bernard Schreiner (Keephub): 'De markt ontwikkelt zich richting modulaire micro-SaaS'en'
Zijn vorige bedrijf Paazl bouwde hij vanaf de grond op en bleek een succes in e-commerce. Nu gebruikt Bernard Schreiner zijn learnings om in een totaal andere branche Keephub vanuit een andere levensfase op te schalen.
Lees verder

Streaming overtreft kabel-tv voor het eerst
Amerikanen keken in juli 2022 voor het eerst langer naar streaming video op televisie dan naar 'normale televisie'.
Lees verder