Doorgaan naar hoofdcontent

Zwitsers goederenvervoer naar ondergrondse tunnels

EMERCE
Zwitsers goederenvervoer naar ondergrondse tunnels
Zwitserland neemt per 2031 de eerste 70 kilometer tunnelbuis in gebruik voor ondergronds goedervervoer voor retailers en logistieke bedrijven. Uiteindelijk […]
Lees verder

Nokia vernieuwt tablet
Nokia lanceert de nieuwe Nokia T10. Deze betaalbare tablet is ontworpen voor op het werk, thuis en voor het gezinsleven. De tablet voorziet in videobellen, streamen van favoriete programma's, als tweede scherm voor een pc of om de kinderen te onderhouden met Google Kids Space.
Lees verder

55 miljoen euro verlies voor TomTom
De consumententak van TomTom presteerde afgelopen kwartaal minder dan een jaar eerder. De omzet daalde van bijna 30 miljoen euro naar 27,3 miljoen. De locatietechnologie voor autofabrikanten presteerde met 2 procent groei wel beter.
Lees verder

Rusland heeft moeite om westerse internetdiensten te vervangen
De Russische ondernemer Aleksandr Govor kocht eerder dit jaar alle McDonalds restaurants op, verbouwde ze en heropende de keten vorige maand met een nieuw logo en een nieuwe naam: Vkóesno, i tótsjka (ViT). Inmiddels hapert de motor al: door de slechte aardappeloogst kan de keten tot het najaar geen frietjes serveren. In de virtuele wereld gaat het niet beter, zo blijkt uit een verslag van The Moscow Times.
Lees verder

Windows ontwikkeling wordt mogelijk weer driejaarlijks
Microsoft zou van plan zijn om weer elke drie jaar een nieuwe Windows-versie uit te brengen, zoals dat vroeger ook het geval was voor het verschijnen van Windows 10.
Lees verder

NFT marktplaats OpenSea zet mensen op straat, Celsius heeft flink gat op balans
OpenSea, marktplaats voor onuitwisselbare tokens of NFT's, ontslaat ongeveer 20 procent van zijn werknemers. CEO David Finzer noemt een ongekende combinatie van de crypto-winter en brede macro-economische instabiliteit als belangrijkste oorzaak. Het gaat om 230 FTE's. Zij krijgen tot en met volgend jaar nog wel een compensatie.
Lees verder

Amazon schikt met EU over misbruik marktplaatsdata
Amazon treft een schikking met de Europese Unie over misbruik van marktplaatsdata. Hij zal als retailer geen oneerlijke concurrentie meer bedrijven op zijn marktplaats en de Buy Box.
Lees verder

Postbode levert voortaan krant én koffie
Nespresso gaat in Vlaanderen een samenwerking aan met bpost om Mespresso capsules zowel te leveren, als op te halen bij klanten. Beide bedrijven vonden elkaar in hun zorg voor het milieu.
Lees verder

Google brengt ChromeOS Flex uit, ook voor bedrijven
Google brengt een nieuw besturingssysteem uit dat als een paard van Troje oude laptops en actuele bedrijfscomputers omtovert in Chromebooks.
Lees verder