Doorgaan naar hoofdcontent

Verbond en Plug and Play Insurtech lanceren Open Insurtech-programma in Nederland

EMERCE
Verbond en Plug and Play Insurtech lanceren Open Insurtech-programma in Nederland
Het Verbond van Verzekeraars start samen met het wereldwijde open innovatieplatform Plug and Play Tech Center uit Silicon Valley een Insurtech-programma in Nederland. De focus ligt op het samenwerken met zogenoemde insurtech startups om zo nieuwe datagedreven producten en diensten te introduceren.
Lees verder

Orange Belgium tevreden over tweede kwartaal
Orange Belgium, de tweede aanbieder van het land, heeft ondanks de uitdagende economische omstandigheden een goed kwartaal afgesloten. Een zorgenkindje is dochter Mobile Vikings, waarvan de omzet terugliep.
Lees verder

Online verkopen Beter Bed met 38 procent gestegen
De online verkopen van Beter Bed zijn sinds 2019 met 38,7 procent gestegen. Dit bleek vrijdag uit de jaarresultaten van de matrassenketen.
Lees verder

Samsung: 10 miljoen vouwbare smartphones verscheept
Wereldwijd zijn in 2021 bijna 10 miljoen opvouwbare smartphones verscheept, 300 procent meer dan in 2020. Dat zegt Samsung in aanloop van de presentatie van zijn nieuwste vouwbare modellen in augustus.
Lees verder

Greentechbedrijf zet 'Nederland' te koop in virtuele wereld
Greentechbedrijf Ecolands opent haar virtuele wereld in Nederland. Het virtuele vastgoed en grondbezit is voor iedereen toegankelijk vanaf één euro.
Lees verder

Amazon pauzeert bouw kantoortorens door hybride werken
Amazon stelt de bouw van een zesde kantoortoren in het centrum van Bellevue, Washington uit. Aanleiding is de toename van het hybride werken als gevolg van de coronapandemie.
Lees verder

Slack verhoogt prijzen vanaf september
De zakelijke chatapp Slack, tegenwoordig onderdeel van Salesforce, gaat per september zijn prijzen verhogen. Het is de eerste prijsverhoging sinds Slack in 2014 werd gelanceerd, maar zal alleen van invloed zijn op gebruikers van het Pro-abonnement van Slack.
Lees verder

Microsoft Teams krijgt nieuw onderdeel Viva Engage
Microsoft Teams rolt een nieuw onderdeel uit, de opvolger van Yammer Communities. Viva Engage biedt meer mogelijkheden.
Lees verder

Prominentere rol voor digitalisering bij nieuw beleid
Ministeries en uitvoeringsorganisaties moeten voortaan bij het maken van nieuwe wetten en regels nadrukkelijk stilstaan bij zaken als informatiebeveiliging en privacy. Daarnaast wordt de digitale weerbaarheid van het Rijk versterkt door prioriteit te geven aan cyberveiligheid en door de kennis op ICT-gebied te versterken.
Lees verder